Ekaterina P.

Ekaterina P.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Ekaterina P.

Prijíma študentov

Efektívna konverzácia v ruskom jazyku podľa vašich predstáv; Pусский язык для жизни, учебы, работы и путешествий

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Katia. Narodila som sa v Moskve, kde som vyštudovala športovú vysokú školu a žila viac ako polovicu svojho života. Už 13 rokov žijem na Slovensku v malebnom kraji na Liptove.

Mám bohaté skúsenosti s organizovaním poznávacích zájazdov do Ruska pre dospelých aj študentov. Pôsobila som v cestovnom ruchu a taktiež som organizovala sústredenia medzi krajinami pre mladých športovcov.

Mám skúsenosti s doučovaním ruského jazyka a ponúkam Vám jedinečnú možnosť konverzácií v ruštine s rodenou Ruskou, ktorá ovláda slovenčinu. Konverzácie na Vami zvolené témy.

Keď Vás zaujíma ruská kultúra, zvyky, história, jedlo, tradície, umenie, literatúra, šport, pamiatky, cestovanie, čokoľvek Vás na Rusku priťahuje alebo potrebujete zlepšiť svoju ruštinu, viac konverzovať, odstrániť strach z rozprávania v ruskom jazyku, ste na správnej adrese.

Doučujem ruštinu všetky vekové kategórie.

Budem rada Vašou sprievodkyňou za lepšou ruštinou.

Ďalší jazyk je nová vízia života. - Federico Fellini





Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Simona J.

Simona J.

Neoverená referencia

Doučovanie ruského jazyka s Ekaterinou mi veľmi pomohlo a stále ešte pomáha. Na mojej škole ma nenaučili ani základy a mala som zle známky, učenie jazyka ma ani veľmi nebavilo. No po pár lekciách som sa výrazne zlepšila, ruština ma začala baviť a teraz vynikam v triede so svojimi vedomosťami. Odporúčam všetkým, ktorý by sa chceli naučiť, zdokonaliť v ruskom jazyku.

Denisa P.

Denisa P.

Neoverená referencia

S Ekaterinou sa doučujem ruštinu uz vyše pol roka rokov a určite ju každému študentovi so záujmom o ruský jazyk odporúčam. Je vhodná lektorka ako pre začiatočníkov, tak i pre pokročilejších študentov. Ekaterina je velmi ochotná, trpezlivá a vždy sa prispôsobí mojím záujmom a potrebám. Hodiny su vždy zaujímave, preberame rôzne užitočné tématiky z každonného života. Myslím si, že nieje môžné nájsť lepšie lektora ruského jazyka v širokom okolí.

Mgr . Katarína H.

Mgr . Katarína H.

Neoverená referencia

Kataríne patrí veľké ďakujem ! Moja dcéra 10r. si ruský jazyk zamilovala a vidím napredovanie. Na každú hodinu sa teší . Všetkými 10-timi odporúčam kto má záujem sa zdokonaľovať v jazyku .

Sonia C.

Sonia C.

Neoverená referencia

Katya je dynamická, aktívna osobnosť a v takomto duchu sa vedú aj hodiny doučovania s ňou. Velmi si cením jej flexibilitu a ochotu hladania štylu doučovania ktorý by ma bavil a udržal moju pozornosť. Doučovanie s Katyiou vrelo odporúčam všetkým ktorí maju otvorenú myseľ a hľadaju rôznorodé cvičenia, interaktivitu, kreativitu a majú záujem podielať sa na tempe a smeru doučovania sa. Za mna je to 5* skúsenosť a kedykoľvek by som sa kvôli Katye k ruštine vrátila ;)

Gabriel K.

Gabriel K.

Neoverená referencia

Ďakujem Kataríne za intenzívny kurz ruského jazyka,skutočne na veľmi profesionálnej úrovni. Výučba bola zábavná dynamická a môžem povedať že som neočakával za tak krátky čas progres v ruskom jazyku ako s Katkou. Vrelo odporúčam všetkým ktorý sa chcú či už zdokonaliť v ruštine alebo začať úplne od začiatku v gramatike,výslovnosti alebo samotnom jazyku.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ekaterina P.

Ruský jazyk

Pomôžete mi s tou úlohou, lebo ja to nechápem.