Faron C.

Faron C.

Odpovedá do 4 hodín, na 90% správ
90% 4 hod

Faron C.

Try For FREE! English Language Coach From England (Neutral Accent) from 14.50€ SKYPE ONLY :)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

*** I AM NOW ONLY TEACHING VIA SKYPE ***

CONFIDENCE- CONVERSATION-VOCABULARY- PRONUNCIATION -FLUENCY!!!
PRICES START FROM 14.50€ / SESSION

Hello :)
My name is Faron. I am a native English language coach from England. I taught English as a foreign language in Bratislava for almost 4 years before moving to Spain two years ago. My accent is clear, neutral and easy to understand. I have successfully helped many people to speak English more confidently and fluently in a relaxed but effective way.

Whilst I tailor individual lessons to student's personalities and requirements for English language improvement, I focus mainly on using conversation to highlight new words, learn new phrases, and to practice expressions of everyday speech.

**I offer digital vocabulary and grammar books for self study FREE of charge ...please ask**

I will boost your confidence, increase your Vocabulary, perfect your pronunciation and most of all, improve your fluency of the English language.
I offer 50 minute sessions. I recommend doing at least two sessions a week as from experience I have found doing shorter sessions more regularly are more effective for the student. Also, Skype sessions tend to be more focused and intensive than one to one sessions in person(which is a good thing!).

If you would like to try a FREE 15 minute session to see if Skype lessons suit you then please contact me regarding this.

50 minutes 16.50€

Discount for multiple sessions paid for in advance:
PAY FOR 10 x 50 minute SESSIONS= 145€

Thanks for taking the time to read my profile, and if you have any questions, please don't hesitate to ask.
Kind regards
Faron

Referencie (18)

+ Pridať referenciu
Jakub R.

Jakub R.

Neoverená referencia

After few lessons I see that this is the right teacher for me, very funny always with smile and talk with him its like talk between two old friends Thanks Best regards Jakub

Martina T.

Martina T.

Neoverená referencia

Farona odporúčam na doučovanie anglického jazyka. Hodiny ma vždy bavia a stále je o čom rozprávať a hlavne vždy s humorom čo beriem ako pozitívum pre vytrvanie s učením keď vás to baví. Farona Vám vždy navodí dobru náladu a veľa sa nasmejeme. Hodiny prispôsobí vašim požiadavkám a ochotne a podrobne vysvetlí ak niečomu nerozumiete čo je pozitívum. Určite vidím zlepšenie v komunikácii a porozumení cudzieho jazyka keďže ma veľmi dobrý akcent. Ďakujem a budem sa tešiť na ďalšie hodiny

Lenka H.

Lenka H.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčame Farona pre tých, ktorí si chcú zlepšiť angličtinu. Hodiny mávame od apríla 2019 a na každú hodinu bol pripravený, nemá problém vysvetliť, je veľmi trpezlivý a vždy s dobrou náladou 😊👍 Hodiny mávame cez skipe čo je pre nás veľmi pohodlné ... Lenka a Martin

Juraj M.

Juraj M.

Neoverená referencia

Odporúčam Farona z viacerých dôvodov. Je veľmi priateľský, ochotný vysvetliť problematiku aj do detailov ak treba a konverzácie s ním sú v pohode. Vie s Vami kecať na akúkoľvek tému a hlavne vie učiť.

Stanislava C.

Stanislava C.

Neoverená referencia

Faron je spoľahlivý, vždy pripravený a kompetentný učiteľ. Komunikácia s ním je veľmi uvoľnená, je trpezlivý a senzitívny, zároveň vtipný a neformálny. Na jeho lekcie sa vždy teším a určite ho odporúčam ako najlepšiu voľbu pre zlepšenie sa v anglickej konverzácii.