Lucia B.

Lucia B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Lucia B.

Skúšobná lekcia zadarmo

Matematika hravo

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj!

Hľadáte kvalitné doučovanie z matematiky od niekoho, kto má hlboké pochopenie matematiky a tiež bohaté skúsenosti v matematických súťažiach a vzdelávacích aktivitách? Som tu, aby som vám pomohla!

Mám za sebou viacročnú účasť a úspechy v matematických olympiádach a iných súťažiach. Moje znalosti matematiky sú silné a praktické. Okrem toho som aktívnou účastníčkou matematických seminárov a sústredení, vrátane STROM a KMS, kde som mohla hlbšie preskúmať matematické koncepty a metódy.

Môj prístup k doučovaniu je flexibilný. Ponúkam doučovanie nielen prezenčne, ale aj online, aby sme mohli prispôsobiť hodiny vašim potrebám a časovému rozvrhu. Hodinová sadzba je veľmi prijateľná, iba 12€/hod.

Ak si prajete zvýšiť svoje matematické schopnosti, zlepšiť svoje výkony v škole alebo pripraviť sa na matematické súťaže či Monitor, som tu, aby som vám pomohla dosiahnuť vaše ciele. Sústreďujem sa na doučovanie ZŠ. Stačí ma kontaktovať, a spolu nájdeme spôsob, ako vám pomôcť dosiahnuť matematický úspech.

Teším sa na našu spoluprácu!

Angličtinu už nedoučujem:)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Henrieta B.

Henrieta B.

Neoverená referencia

Lekcie angličtiny s Luciou mi pomohli cítiť sa istejšie pri používaní anglického jazyka v konverzácii. Oceňujem časovú flexibilitu a priateľské prostredie v ktorom prebiehajú naše hodiny.

Zuzana P.

Zuzana P.

Neoverená referencia

Ďakujeme veľmi pekne za doučovanie anglického jazyka mojej dcéry Nelky.Počas vyučovania získala kvalitné vedomosti,ktoré aplikovala nielen počas vyučovania v škole.Zlepšili sa jej známky a aj konverzácia.Takže za nás super doučovanie.Tesime sa na ďalšiu spoluprácu.