Miroslava M.

Mgr. Miroslava M.

Odpovedá do 21 hodín, na 90% správ
90% 21 hod

Miroslava M.

Vynikajúce doučovanie nemčiny s referenciami

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Som kvalifikovaná učiteľka nemeckého jazyka pre ZŠ s SŠ s niekoľkoročnou praxou na 8-ročnom a 4-ročnom gymnáziu. Študovala som na Prešovskej univerzite v Prešove. Okrem toho som pár rokov pracovala v nemecky hovoriacich krajinách a stále sa tam vraciam. Mam skúsenosti s doučovaním a cez doucma.sk učím už tri roky. Hodiny vždy prispôsobujem potrebám študenta. Doučujem žiakov, študentov a opatrovateľky gramatiku aj konverzáciu, pripravujem študentov na maturitnú skúšku B1 a B2, tiež na získanie Goetheho-Certifikátu. Doučujem cez Skype, Messenger, Viber a osobne, individuálne aj skupinovo. Učím ráno, doobeda, poobede, večer. Cena: 11 - 15€ za 60 minút.


Aktuálne spolupracujem s vynikajúcou nemčinárkou, s ktorou pripravujeme študentov na uroveň A1-C1, tiez robíme aj preklady. Ponúkame aj angličtinu pre začiatočníkov.

Referencie (53)

+ Pridať referenciu
Lenka A.

Lenka A.

Neoverená referencia

Mgr. Mašlejová je skvelá učiteľka. Trpezlivá s dobrým prístupom k študentom. Je milá a ochotná pomôcť, vysvetliť aj viackrát. Určite doporučujem :)

Marcela S.

Marcela S.

Neoverená referencia

Mirka je perfektná učiteľka, trpezlivá, ústretová, kamarátska, prispôsobí témy vašim požiadavkám a potrebám. Vždy pripravená, vie naučiť a pri konverzácii z vás dostane vety, ktoré ste si mysleli, že ich nikdy po nemecky nepoviete. DOPORUČUJEM !

Soňa Š.

Soňa Š.

Neoverená referencia

Nemôžem vyjadriť nič iné ako veľké slová chvály na pani Mgr. Mašlejovú a pani Máriu E. za vynikajúcu výučbu, profesionálny, milý a ochotný prístup na akademickej úrovni, a taktiež za cenné rady vo výučbe nemeckého jazyka, ktorú som s nimi absolvovala. Môžem vyjadriť len jedno veľké ďakujem! Určite vrúcne odporúčam!

Michaela B.

Michaela B.

Neoverená referencia

Hodiny splnili všetky moje očakávania! :) Logické vysvetlenie gramatiky, konverzácie/témy/ taktiež skvelé obohatené o zaujímavé príhody zo života, uvoľnená atmosféra...Bola som veľmi spokojná, profesionálny prístup. Ďakujem.

Michaela B.

Michaela B.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť! Logické vysvetlenie gramatiky, konverzácie taktiež skvelé obohatené o zaujímavé témy zo života, uvoľnená atmosféra...Hodiny splnili všetky moje očakávania :))) Ďakujem!