Kristína D.

Kristína D.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Kristína D.

Matematika kvalitne

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte :)
Kontaktujte na prosím na mail *****@*** alebo ********
Som vyštudovaná strojná inžinierka. Milujem matiku, na gymnáziu ale hlavne na vysokej skole som doucovala ci uz ziakov zakladnej skoly, alebo starsich studentov strednej aj vysokej skoly, a teda mam dobre a kvalitne skusenosti s doucovanim, ochotny a prijemny pristup. Ja vas nenaucim pocitat len konkretne priklady, ja vas naucim matematike chapat!:) Kedze ma matika velmi bavi rada by som aj vam ktori ju moc nemusite urobila hodiny matiky zvladnutejsimi, ukazem vam zabavny a putavy pohlad na tuto krasnu vedu. Vďaka roku štúdia v zahraničí Vás taktiež naučím konverzovať v angličtine, či už očakávate hovorovú reč, alebo reč na odobornej úrovni v technickej oblasti, rovnako ako preklad technických dokumentov, príručiek a brožúr. Vyskusajte, uvidite .:)

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

Ďakujem pekne touto cestou za doučovanie mojej dcéry. Dcéra dostala 2 z písomk z geometrie čo je pre nás zázrak. Takže s doučovanim som maximalne spokojná a odporučam pani Kristínku všetkym.

Dominika H.

Dominika H.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo skvelé, naučila som sa všetko čo som potrebovala. Vystupovanie je milé, priateľské a veľmi profesionálne. Na jednotlivé hodiny bola vždy pripravená a bolo vidno že matematike rozumie. :)

Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Ochotný prístup, príjemné vystupovanie. Pomohla vo všetkom, čo som chcel a potreboval.