Alena Š.

Alena Š.

Odpovedá do 18 hodín, na 100% správ
100% 18 hod
Prijíma študentov

Alena Š.

Prijíma študentov
Cena Od 20 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Angličtinu doučujem už niekoľko rokov na základe živnosti. Učím študentov rôzneho veku a úrovne jazyka, od úplných začiatočníkov až po pokročilých. Študenti uprednostňujú individuálne hodiny s učebným plánom šitým na mieru, ale učím aj v menších skupinkách. Pripravovala som študentov na maturitu aj na štátnicu B2 a C1 s takmer 100% úspešnosťou. Nerobím zázraky na počkanie, ale viem Vám sľúbiť že Váš strach z angličtiny sa po čase stratí a nahradí ho sebadôvera a radosť. A keď sa budete učiť s radosťou dosiahnete cieľ, ktorý si stanovíte.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Sára O.

Sára O.

Neoverená referencia

Teta Šišková- tak ako som ju od svojich deviatich rokov volala, ma doučovala angličtinu až do mojich sedemnástin. Za celé tie roky som nemala jedinú negatívnu skúsenosť. Každá hodina s ňou ma obohatila o množstvo nových vedomostí a zážitkov z učenia. Nepamätám si hodinu, na ktorú by prišla nepripravená a zároveň ju vždy obohatila rôznymi zaujímavosťami. Hoci som bola niekedy unavená a učiť sa mi nechcelo, teta ma vždy nakopla, motivovala a vďaka nej som sa naučila veriť si. Niekedy mi bola ako druhá mama, vypočula ma, pochopila a poradila mi. Tak ako si každý pamätá svoju prvú učiteľku, ja si budem pamätať tetu Alenku, ako moju najlepšiu pani učiteľku. Tento školský rok som svoje štúdium ukončila štátnicou, vďaka tete som na ňu bola perfektne pripravená, pričom mojej príprave veľakrát obetovala aj svoj voľný čas. Hodiny s tetou Alenkou mi budú naozaj chýbať. Teším sa, že angličtinu ma učila takáto skvelá učiteľka!

Lenka K.

Lenka K.

Neoverená referencia

Pani Alenka je veľmi milá,priateľská, chápavá a vždy ochotná pomôcť. Študujem angličtinu na VŠ a nevedela som si rady s Morfológiou, laicky povedané so sťaženou gramatikou. Pani Alenka ma povzbudila, usmernila, naviedla čo ako a kedy treba robiť. Podľa nej zdravý sedliacky rozum, v tomto prípade veľmi pomohol. Som veľmi rada, že sme sa stretli. Som jej veľmi vďačná, bez nej by som tu skúšku neurobila.

Jakub W.

Jakub W.

Neoverená referencia

Výborná pani učiteľka angličtiny, dominuje u nej individuálny prístup, ochota a schopnosť vedieť motivovať svojho študenta a to nie len v oblasti angličtiny. Jej príprava na Vašu hodinu prináša mnoho zaujímavých tém, ktoré určite sami oceníte. Je to cesta ako sa v cudzom jazyku viete efektívne zlepšiť. Verte mi, že si spôsob akým pani Šišková učí rýchlo obľúbite a hodiny angličtiny budú tie, na ktoré sa budete celý týždeň tešiť :)

Viktória W.

Viktória W.

Neoverená referencia

Som veľmi vďačná ze to, že som mala možnosť byť žiačkou tejto výnimočnej a inšpiratívnej osoby. Alena Šišková je skvelá učiteľka, veľmi skúsená, vždy pripravená urobiť z vašej hodiny čo najviac. Možem vám garantovať, že za krátky čas budete na seba a svoj pokrok pyšný. Vaša pani učiteľka bude vašou oporou, vždy ochotná podať pomocnú ruku tak ako kedysi mne. Good luck! :-)

Janka M.

Janka M.

Neoverená referencia

Alenku vrelo odporúčam! Robí všetko preto, aby študent uspel. A to nielen po vedomostnej stránke, ale vie poradiť aj keď sa práve nedarí, povzbudzuje, motivuje a verí :)