Matej P.

Matej P.

Odpovedá do 48 hodín, na 67% správ
67% 48 hod+
Prijíma študentov

Matej P.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny online

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Matej, mojou najväčšou záľubou je cestovanie, spoznávanie iných kultúr a konverzácie s miestnymi ľuďmi. S angličtinou sa vo svete rozhodne nestratíte, je to jazyk, ktorý je dnes považovaný za samozrejmosť a jeho znalosť je veľkou výhodou. Tak prečo si angličtinu nezlepšiť a nezdvihnúť na vyššiu úroveň s mojou pomocou a podporou?
Angličtine sa venujem už veľmi dlho, mám v nej aj mnohé zásluhy a certifikácie (napr. British Council - C1/C2, EF SET - C2). Rád pomôžem každému, kto sa v angličtine necíti doma, potrebuje pomôcť s učivom na hodinách angličitny, alebo chce len "postúpiť na vyšší level", prípadne si precvičiť konverzáciu, či rôzne gramatické konštrukcie. Rád sa prispôsobím všetkým požiadavkam (celá hodina v angličtine, vysvetľovanie gramatiky v slovenčine a pod.). Doučujem iba online pomocou zvolenej platformy v dohodnutý čas.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Šimon T.

Šimon T.

Neoverená referencia

Matej je výborný v tom, čo robí. Naozaj vidno, že ho to baví a pomohol mi prekonať zábrany a nabrať slovnú zásobu, aby mi konverzácia už nerobila problém. Robí to hlavne zábavnou formou a podľa spätnej väzby sa prispôsobí. Určite ho odporúčam