Hana G.

Hana G.

Prijíma študentov

Hana G.

Prijíma študentov

Po anglicky po tvojom :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Trápi ťa tréma z rozprávania či naopak pravidlá gramatiky? Hodiny prispôsobím presne tvojim cieľom!

Zdravím! Som Hanka a v angličtine komunikujem prakticky každý deň. Študujem na medzinárodnom programe na univerzite v Holandsku a vychodené mám Bilingválne gymnázium C.S. Lewisa v Bratislave. K tomu mám certifikát na úrovni C2 a niekoľko rokov skúseností s doučovaním rôznych úrovní aj vekových kategórií, od malých škôlkarov až po dospelých.

Čo môžeš čakať? Celé doučovanie prispôsobím tvojim potrebám. Najlepšie sa učí aktívne a rôznorodo, preto ponúkam škálu aktivít: cvičenia na písanie, počúvanie nahrávok, sledovanie videí, aktívny dialóg v modelových situáciách, flashcards so slovnou zásobou alebo čokoľvek iné, čo ti pomôže. Posledné slovo máš vždy ty a, samozrejme, sú vítané aj tvoje nápady! Taktiež sľubujem profesionálny a systematický prístup, lebo veľmi dobre chápem, že v cudzom jazyku sa dá ľahko stratiť. Doučujem online, cez platformu tvojho výberu.

A nakoniec, učenie má byť radosť. Ak popri angličtine hľadáš aj trochu povzbudenia a priateľskej atmosféry, neváhaj mi napísať. Budem sa tešiť na budúcu hodinu!