Bálint T.

Mgr. art. Bálint T.

Odpovedá do 38 hodín, na 80% správ
80% 38 hod
Prijíma študentov

Bálint T.

Prijíma študentov

Talentino Galanta

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

--- PRIHLÁŠKA NA LETNÉ KURZY ---

/// viac info: FB Talentino Galanta ///

Volám sa Mgr. Art Bálint Takács a som profesionálny hudobník, skladateľ a učiteľ s viac ako pätnásť ročnou praxou v hudobnom priemysle a vzdelávaní. Mojimi učiteľmi bicích boli Marián Zajaček (Štátne Konzervatórium, Symfonický Orchester Slovenského Rozhlasu) a János Sramkó (MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió, Hudobná a Umelecká Akadémia Jána Albrechta, Aladár Pege, Elsa Valle Latin Jazz Syndicate, János Sramkó Group a mnohí ďalší).

Zúčastnil som sa kurzov a workshopov takých významných bubeníkov a perkusionistov, ako Martin Rühl, Jojo Mayer, Thomas Lang, Katarzina Micka, János Solti, Gábor Német, Omar Hakim Steve Smith, Akira Jimbo, Adam Nussbaum, Peter Erskine alebo Mark Guiliana.

Mal som možnosť hrať s mnohými skvelými kapelami a hudobníkmi, ako aj István Fekete, Zsolt Csókás, Jenő Fekete, Ghymes, Eszter Takáts, Jenő Esze, GUP, Jóvilágvan, Jambalaya, MS Amera Show Band, Tamás Kontor, Misi Horváth, Juli Fábián a mnoho ďalších.

Popri uceni na základných umeleckých školách, dávam aj súkromne hodiny, kurzy a workshopy, na ktorých sa snažím svojich študentoch oboznámiť s mojimi vlastnými konceptmi a metódami. Snažím sa držať krok s dnešnou hudbou, novými trendmi, štýlmi a interpretmi a odovzdávať svojim študentom tie užitočne vedomosti, ktoré si aj oni budú vedieť využiť v živote a hudbe.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min