Peter K.

Peter K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 29% správ
29% 1 hod

Peter K.

Doučovanie angličtiny študentom GJH

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň.

Vítam všetkých záujemcov, ktorí sa chcú posunúť v živote ďalej:)
Doučujem prednostne angličtinu, ale tiež som už učil matematiku, biológiu a chémiu, v ktorých sa vyznám a veľmi ma bavia. Sú to aj moje maturitné predmety a tým, ktorí hľadajú vedomosti, zapálenie a dobrú náladu v jednom sa rád pomôžem posunúť na ďalší level. Som v tomto flexibilný a hodiny majú samozrejme všetky rovnako vysokú kvalitu. Avšak angličtina je môj top, takže budem hovoriť hlavne v jej mene. Teraz kúsok o nej.

Angličtinu sa učím od 4 rokov a viem bez problémov konverzovať v širokom spektre tém. Dopomohla mi k tomu hlavne jazyková škola v Senci, ktorú som od 1. ročníka základky navštevoval. Neskôr ma zobrali ako lektora, vďaka čomu som sa naučil veľa vecí o učení a ako ho podať jednoduchým a aktívnym spôsobom. Bohužiaľ to na väčšine základných aj stredných škôl takto nebýva, a preto, ak máte pocit, že Váš potenciál nie je podporovaný a chcete sa zlepšiť, ponúkam Vám moje doučko.

Stretávať sa môžeme v pohodlí Vášho domova, cez Skype(alebo inú preferovanú platformu) alebo po novom aj na mojej škole GJH v Ružinove. Budem vedieť robiť hodiny aj pre dvojice/trojice(nižšie je potom cenník).
Hodiny sú postavené hlavne na konverzácii s pomocou celkom sofistikovanej učebnice a prichystaných materiálov. Na každé doučovanie budem mať pripravený program s cvičeniami a reálne záživnými a zaujímavými aktivitami podľa potrieb či nedostatkov. Do toho vmiešame gramatiku, lebo si myslím, že tú je najdôležitejšie poňať správne. Slovná zásoba je samozrejme tiež v kontexte podľa témy, ktoré sú vždy iné a hodiny tak nebudú nudné. Vypĺňačky, slovíčka a počúvanie (a všetko, čo zvládnete v pohodičke aj samy) dávam prípadne na doma, kde sa bude odohrávať druhá veľmi dôležitá strana Vášho progresu:)

Jazyku (ako aj čomukoľvek inému) sa totižto treba venovať každý deň nato aby nestagnoval alebo niekde nezaschol. Že na to nemáte čas? Ale máte! Ak Vám na niečom záleží tak si čas jednoducho urobíte.
Povedzte, na stupnici od 1 do 10, ako veľmi by sa Vám zišlo teraz ovládať cudzí jazyk či už kvôli práci alebo osobnému životu? Tak 12 nie? Viem, mať takýto skill je na nezaplatenie a je využiteľný úplne všade. Už ste asi prepásli kvôli tomu pár príležitostí, že? Tak poďte do toho, bojujte a splňte si sny.

Sám sa v tejto dobe venujem aktívne nemčine a neustále sa snažím zdokonaľovať angličtinu, takže v tom nebudete samy. Mám pre Vás pár tipov a metód, s ktorými spolu s vytrvalosťou a zapálením nebude možné minúť Váš cieľ.

Určite Vás za pol roka magicky nenaučím jazyk. Je to Váš mozog, nikomu sa tam nikdy nepodarí niečo len tak nahrať ako v Matrixe. Naučíte sa ho totižto samy, vlastnou vôľou, časom a prácou. A nebude to jednoduché. Bude to véééľmi jednoduché. Stačí vedieť kde a ako kopať. A s tým Vám pomôžem. Budem okrem toho aj taký Váš motivátor:)

Verím, že som Vás nadchol, a dúfam, že sa čoskoro vidíme in person.
Take care:)

Nech sa páči, tu je cenník:


Cenník pre 60 minútové hodiny:
1 hodina za týždeň / 16,90€ za jednu hodinu
2 hodiny za týždeň / 14,90€ za jednu hodinu
3 hodiny za týždeň / 12,90€ za jednu hodinu
4 hodiny za týždeň / 10,90€ za jednu hodinu

CENNÍK PRE DVOJICE (jedna hodina=60 minút)
2 hodiny za týždeň / 11,90€ na osobu za jednu hodinu
3 hodiny za týždeň / 9,90€ na osobu za jednu hodinu

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Michal M.

Michal M.

Neoverená referencia

Pán Peter doručuje naše 14rocnu dcéru , žiačku ZŠ už pár mesiacov. Začali jednou hodinou angličtiny a momentálne mávajú 2-3lekcie Aj a matematiky/týždeň. Peter sa naozaj snaží motivovať, je časovo flexibilný a ústretový. Veľmi si cením že okrem angličtiny môže žiakom pomôcť aj s matematikou, chémiou a fyzikou! Nasa dcéra je kludnejsia a istejšia v škole nakoľko sa na Petra môže hocikedy obrátiť s otázkami zo všetkých predmetov. Som veľmi rád že doučovanie funguje a pre nás je to obrovská pomoc. Vďaka a želám veľa úspechov.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem aj Vám ❤️

Fotky a certifikáty