Katarina P.

Katarina P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 78% správ
78% 1 hod
Prijíma študentov

Katarina P.

Prijíma študentov

Angličtina všade okolo nás

  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, volám sa Katarína! :)

Mám veľmi rada jazyky, som samouk už od základnej školy. Som kreatívna a rada hľadám spôsoby ako sa naučiť niečo spôsobom, ktorý je pre mňa vhodný, spoločne by sme mohli nájsť ten najlepší spôsob pre Vás.

Mám ukončené bakalárske štúdium psychológie, okrem jazykov je pre mňa zaujímavá aj táto oblasť. Snažím sa uplatniť svoje poznatky zo štúdia psychológie do vyučovania angličtiny. V konverzáciach sa môžeme venovať témam, ktoré potrebujete v škole/práci až po záujmy a témy, ktoré máte radi.

Mojou obľúbenou témou je mindfulness. Momentálne absolvujem kurz zameraný na mindfulness a pozitívnu psychológiu, taktiež som písala záverečnú prácu s výskumom na túto tematiku, takže sa rada s Vami podelím o moje znalosti aj v tejto oblasti.

Presťahovala som sa do Španielska (Kanárske ostrovy) a práve sa zapochodu učím španielčinu. Na strednej škole som absolvovala výmenný pobyt v Nórsku. Práve situácie zo života v zahraničí ma inšpirujú pri výučbe.

Vždy som rada, keď môžem zdielať moje tipy a triky s učením. Budem sa tešiť ak sa mi ozvete! :)

Doučujem iba online (zoom, whataspp, teams, google meet)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

S Katarinou mam konverzacne hodiny anglictiny a som velmi spokojny, Je mila, casovo flexibilna s velmi dobrou urovnou AJ. Rozpravame sa o zaujimavych temach, takze to nie je nikdy nuda a hodina aj rychlo ubehne. Katarinu mozem teda len odporucit.

Katarína H.

Katarína H.

Neoverená referencia

Katku môžem len odporúčať. Hodiny prebiehajú len v angličtine. Na začiatku si povieme aký sme mali deň, týždeň, víkend, poprípade aké mám plány a potom diskutujeme na témy, ku ktorým mi Katka pošle video alebo článok. Katka je veľmi milá a priateľská a s jej prístupom som maximálne spokojná.

Patrik O.

Patrik O.

Neoverená referencia

S Katarínou mame super skúsenosť. Hodiny robi presne na miestu podľa poziadavok. My mame hlavne koncerzačne hodiny, modelové situácie role play. Hodina ubehne ako voda. Medzi hodinami dostaneme video o ktorom si povieme pár slov na začiatku hodiny. Je to zábavne a podľa predstav. Odporúčam