Michaela B.

Michaela B.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Michaela B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Poďme kecať po anglicky :)

  • 6 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hi. :)

Ak hľadáte niekoho, s kým by ste si mohli „pokecať“ po anglicky, trénovať plynulé konverzovanie alebo sa zbaviť celkového strachu z angličtiny, som tu pre Vás. :)
Venujem sa štúdiu jazykov (anglický, francúzsky, grécky a španielsky) dlhé roky a zo skúsenosti viem, že najefektívnejšia metóda na zvládnutie cudzieho jazyka je rozprávanie.
Hodiny si preto môžeme spoločne naplánovať presne podľa Vašej predstavy, konverzovať o veciach pre Vás blízkych a zaujímavých, alebo potrebných pre štúdium či zamestnanie. Samozrejmé je aj vysvetľovanie gramatiky alebo potrebného učiva.
Ak by Vás moja ponuka zaujala, môžeme si dohodnúť prvú nezáväznú pol hodinovú lekciu zdarma, kde si môžete "vyskúšať", či Vám môj spôsob vyhovuje :)

Vedomosti o anglickom jazyku a jeho výučbe som nadobudla vysokoškolským štúdiom filológie, absolvovaním certifikovaného kurzu TEFL (Teaching English as a Foreign Language), štátnou skúškou anglického jazyka a opakovanými študijnými/pracovnými pobytmi v zahraničí. Výučbe sa aktívne venujem už 7 rokov , skúsenosti mám s výučbou detí (súkromná anglická škôlka vo veku 3-6 rokov), študentov (príprava na maturitu, štátnice) aj dospelých (firmy, business English, konverzácie). Angličtina je zároveň aj môj komunikačný jazyk v domácnosti, nakoľko žijem so zahraničným partnerom :)

Cena:
0€/30 min - skúšobná hodina
8€/30 min - online
16€/50 min - online



Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Alexandra T.

Alexandra T.

2 odučené lekcie

Miška je veľmi príjemný človek, s ktorým je radosť konverzovať na rôzne témy. Doučovanie u Mišky by som maximálne doporučila každému , kto má problém s konverzáciou v anličtine a chce sa "rozkecať". :-) Teším sa, že som ju našla a aj na ďalšie hodiny s ňou.

Bibiána H.

Bibiána H.

2 odučené lekcie

Na hodiny s Miškou sa vždy dopredu teším, konverzácie v angličtine prebiehajú veľmi priateľsky, človek si ani neuvedomí, že sa vzdeláva. Na čase sa dá vždy dohodnúť, cena za hodinu je viac ako kamarátska. Profesionalita spojená s kamarátskym prístupom. Odporúčam všetkými desiatimi.

Veronika K.

Veronika K.

Neoverená referencia

Miška je slniečko 😘 Donúti človeka rozmýšľať v angličtine... Naozaj vedomostne je skvelaaa. Nič ju nezaskočí... Teším sa na jej hodiny

Ingrid O.

Ingrid O.

Neoverená referencia

Hodiny s Miškou boli super, hoci som mala na začiatku ohromný stres rozprávať po anglicky. Na konverzáciach sme sa aj nasmiali, ale hlavne stále rozprávali, veľakrát mi to zbehlo ani neviem ako :-) U Mišky som ocenila najmä profesionalitu, príjemný prístup, ochotu písať mi problémové výrazy aj ochotu dohodnúť sa na mieste a čase stretnutia, ale hlavne ľudskosť, ktorú mi prejavila, keď som náhle nemohla pokračovať v spoločných hodinách. Miška, ďakujem ;-)

Fotky a certifikáty