Natalia F.

Natalia F.

Prijíma študentov

Natalia F.

Prijíma študentov

Paso a paso/ Step by step

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, víkend

Popis

Ahoj!

Španielčina pre každého, kto cíti že sa potrebuje alebo chce zdokonaliť v tomto jazyku z rôznych dôvodov. Som tu, aby som vám otvorila brány do tohto pestrého sveta jazykov a dostala vás tam, kam sa chcete dostať. Preferujem vyucbu face to face/ cara cara nakolko si myslim ze je to viac efektivne, no nie som proti ani online prostrednictvom skype, ak to vyzaduju okolnosti. Zameriavam sa na to,co kto potrebuje a čo je cieľom jeho záujmu a tomu prisposobím aj hodiny.

Nie som zástancom titulov pred menom a za menom ani proti nim, no uprednostňujem skúsenosť , ktorá je pre mňa najdôveryhodnejšou zárukou kvality. Táto práca má živí už šesť rokov. Robí mi radosť naučiť druhého človeka rozprávať iným jazykom alebo ho vidieť posunúť sa na vyšší level.
Španielčina sa na mňa lepila zároveň s latinskoamerickou hudbou a prvými telenovelami, ktoré len čo prišli na naše územie automaticky si získali moje srdce . :) To definovalo aj ďalších osem rokov môjho života a určilo, akým smerom sa budem uberať. Rok 2011 bol ten rozhodujúci moment, kedy som musela urobiť rázny krok a seknúť so slovenským škatuľkovaním ľudí a so všetkým a všetkými, ktorí brzdili moje sny. Krok do neznáma, sa mi neskôr vyplatil a španielčina sa stala vďaka okolnostiam mojim druhým rodným jazykom. Počas piatich rokov v Španielsku som získala základy a Latinská Amerika mi dala počas troch rokov profesionalitu a praktickú skúsenosť s vyučovaním cudzích jazykov. Na súkromných a štátnych školách to boli tie najlepšie roky praxe , aké som si vedela predstaviť a na ktoré celkom určite nikdy nezabudnem.
Chcem motivovať všetkých , aby cez tento jazyk mohli spoznať nepoznané a aby jazyk nebol prekážkou alebo povinnosťou, ale predovsetkým hobby.

" Experience is knowledge. All the rest is information." Albert Einstein
" La experiencia esconocimiento. Todo lo demás es información". AE

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Fotky a certifikáty