Kristina H.

Kristina H.

Prijíma študentov

Kristina H.

Prijíma študentov

Online doučovanie z Kanady

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
Cena Od 15 €

Popis

Ahojte,

Žijem a doučujem angličtinu online z Montrealu v Kanade. Angličtinu som doučovala počas celého môjho vysokoškolského štúdia a už roky žijem v zahraničí a pracujem v tomto jazyku. Moje hodiny budú prebiehať výhradne v anglicine ale nie je za čoho báť, som naozaj trpezlivá a chápavá :) Sama som bola v rovnakej situácii pred rokmi a viem sa vžiť do toho, keď si nie ste úplne cudzím jazykom istí.

Momentálne pracujem v Montreali v administratívnej pozícii, učenie a angličtina boli však vžy moje koníčky a rada by som sa k tomuto "povolaniu" aspoň takouto formou vrátila. Počas vysokej školy som pracovala v jazykovej škole v Dubline, Írsku, kde som pomáhala ľuďom v príprave na rôzne jazykové skúšky ako IELTS, TOEFL, TEFL, etc. Doučovala som angličtinu a taktiež i slovenčinu pre cudzincov a nejak mi to chyba - interakcia a vidieť Vás rast a učiť sa novým veciam.

Po anglický hovorím denne a z mojich predošlých skúsenosti s rôznymi národnosťami som sa naučila vysvetľovať rôzne koncepy jednoduchou formou/vetami, aby ich pochopil naozaj hocikto :) Myslím si preto, že nie je čoho sa báť a spolu sa na Vašu želanú úroveň dostaneme.

Rada Vám pomôžem "rozhovoriť" sa. Rada by som sa sústredila na konverzačnú angličtinu, kde Vám pomôžem konverzovať o rôznych témach, pomôžem Vám rozšíriť slovnú zásobu, užitočné frázy, situácie. Prispôsobila by som sa však Vašim cieľom i rýchlosti učenia, aby ste si splnili hlavne vy Vaše ciele.

Rada s Vami tiež pozdielam moje skúsenosti, či už z učenia, alebo i cestovania, práce (pracovala som v Írsku, Čechách, USA, Anglicku, momentálne v Kanade).

Lekcie prebiehajú ohline, buď cez MS Teams, Google Meet, Zoom, Skype - podľa preferencie. Rada sa tiež dohodnem na skúšobnej bezplatnej lekcií, kde by sme si mohli vysvetliť/povedať čo a ako, aké sú Vaše očakávania, ciele.

Teším sa ako Vás budem vidieť zlepšovať sa v jazyku :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min