Lea B.

Lea B.

Odpovedá do 8 hodín, na 90% správ
90% 8 hod
Prijíma študentov

Lea B.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky, slovenského jazyka a literatúry, biológie, chémie, príprava na maturitu a prijímačky na medicínu

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 10 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! Volám sa Lea a som študentkou 1. ročníka Farmaceutickej fakulty v Hradci Králové. Na strednú školu som chodila na Gymnázium, Poštová 9 v Košiciach, kde som sa každoročne zúčastňovala olympiád z prírodovedných predmetov a slovenského jazyka. Z týchto predmetov som absolvovala aj maturitnú skúšku.

V treťom ročníku som taktiež bola súčasťou študentskej firmy, ktorá vyhrala slovenské finále súťaže Veľtrh podnikateľských nápadov a na európskej pôde sme sa umiestnili ako 3. najlepšia firma v hlavnej kategórii Company of the year.

Hoci nenastupujem na lekársku fakultu, celú prípravu a skúšky som absolvovala a vďaka tomu mám množstvo skúseností a vedomostí, ktoré by som rada odovzdala ďalej. Okrem toho aktívne doučujem matematiku a slovenský jazyk a literatúru aj pre cudzincov.

Učivo by som chcela vysvetľovať čo najzrozumiteľnejšie a zaujímavo. Mojím cieľom je, aby študenti chápali súvislostiam a logicky si odvádzali vzťahy a asociácie, a tým pádom to nebude len o mechanickom učení sa z poznámok.

Ponúkam aj doučovanie online formou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Majka R.

Majka R.

Neoverená referencia

Velmi mila, trpezlivá a hlavne vie vysvetliť učivo . Vrelo odporúčam.