Daria K.

Daria K.

Odpovedá do 3 hodín, na 50% správ
50% 3 hod
Prijíma študentov

Popis

Dobrý deň a vitajte na mojej stránke! Som učiteľka ruštiny.

Moje meno je Daria Korobko a ruština je môj materinský jazyk. Mám viac ako 4 roky skúseností s doučovaním a doučovala som deti vo veku od 10 do 13 rokov ako súkromná učiteľka počas svojho dvojročného pôsobenia v Rusku.

Môj akademický profil zahŕňa štúdium na Filozofickej fakulte HSE Univerzity v Moskve, ktorá patrí medzi TOP 5 univerzít v Rusku.

Svojim študentom ponúkam individuálny prístup a špeciálne prispôsobené vyučovacie plány, aby sme spoločne dosiahli Vaše jazykové ciele. Bez ohľadu na to, či potrebujete zlepšiť gramatiku, rozšíriť slovnú zásobu alebo zdokonaliť konverzačné schopnosti, môžem Vám pomôcť.

Moje hodiny sú zábavné a interaktívne, aby som udržala Vašu motiváciu a záujem. Verím v dôležitosť praktického uplatnenia jazyka, preto sa zameriavam aj na konverzáciu a komunikáciu v reálnych situáciách.

Ak chcete zlepšiť svoje jazykové schopnosti v ruštine a zažiť efektívne a prispôsobené doučovanie, neváhajte ma kontaktovať. Budem sa tešiť na spoluprácu s Vami a pomôcť Vám dosiahnuť Váš cieľ!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min