Michal Z.

Michal Z.

Prijíma študentov

Michal Z.

Prijíma študentov

Japonský jazyk online

Cena Od 25 €
Doučuje predmety:

Popis

Ahojte, ako sa máte? — po japonsky: O-genki desu ka?
Máte záujem naučiť sa japonský jazyk od úplných základov? Prípadne, disponujete už základnými znalosťami jazyka, ale chceli by ste sa v ňom ešte o niečo viac zdokonaliť? Alebo by ste si chceli dopriať jednoducho len kondičné hodiny a pravidelne konverzovať v exotickom jazyku na rôznorodé zaujímavé témy? Pokiaľ sa radi učíte od tých najlepších, už nemusíte hľadať ďalej! Ponúkam vám online doučovanie japončiny všetkých úrovní za prijateľnú cenu.

Volám sa Michal a v krajine vychádzajúceho slnka som žil niekoľko rokov. Počas štúdia na Doshisha University v bývalom cisárskom meste Kjóte som získal najvyšší jazykový certifikát JLPT (Japanese language proficiency test) N1 a rovnako som si vycibril zmysel pre japonskú etiketu a myslenie. Japonský jazyk ovládam profesijne slovom i písmom a taktiež sa môžem popýšiť aktívnou znalosťou kansaiského dialektu.
Počas svojej doterajšej kariéry v sfére japanistiky som sa okrem iného venoval tlmočeniam, prekladom a taktiež mám niekoľkoročné skúsenosti s výučbou jazyka, pričom som odučil milovníkov Ázie takmer všetkých vekových skupín – od 20 do 70 rokov.

Doučím vás
-japončinu pre začiatočníkov („od nuly“)
-japončinu pre mierne pokročilých
-kondičné hodiny japončiny zamerané na konverzáciu a posilnenie slovnej zásoby
-prípravu na jazykový test JLPT úrovne N5-N1
-pre náročnejších zdvorilostnú japončinu keigo a business japanese

Lekcie ušité na mieru
Či už plánujete vycestovať do Japonska a chceli by ste si pred cestou osvojiť elementárne základy jazyka alebo máte konkrétnu oblasť záujmu, v rámci ktorej by ste sa chceli naučiť komunikovať v japončine, v prípade akýchkoľvek špeciálnych požiadaviek viem každú lekciu prispôsobiť vašim individuálnym potrebám a konkrétnym cieľom.

Časová flexibilita
Lekcie poskytujem v zásade počas pracovných dní v podvečerných/večerných hodinách, avšak v prípade potreby sa môžeme dohodnúť a pokúsiť sa nájsť aj iný vhodný čas, ktorý by vám vyhovoval.

Online z pohodlia domácnosti
Niekedy sa zdržiavam v Osake, niekedy na Slovensku, ale takmer vždy som zastihnuteľný online. Z daného dôvodu na vedenie lekcií preferujem online platformu – Zoom alebo Skype. Všetko, čo potrebujete, je počítač, tablet alebo smartphone, stabilné internetové pripojenie a v neposlednom rade primeranú dávku entuziazmu:)

Cena: 25 € / hodina (30 € / hodina v prípade business japanese, keigo a prípravy na vyššie úrovne JLPT – N2 a N1)

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom správy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min