Lana W.

Lana W.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod

Lana W.

Naučím Vás hrať na gitare

Cena Od 10 €
Doučuje predmety:

Popis

Som rada, že ste natrafil/a na môj inzerát, lebo to znamená, že ste na správnej ceste :)

- 5 rokov som chodila do hudobnej školy na odbor klavír, kde som získala základné hudobné vzdelávanie. Avšak práve po obdržaní svojej prvej vysnívanej gitary som pochopila, že to je naozaj “môj” nástroj :)
- Hrám už 8 rokov, a pár rokov dozadu som začala doučovať aj iných. Nie je to moja hlavná zárobková činnosť, ale určite mi to prináša veľkú radosť
- Teraz vlastním elektrickú, akustickú, klasickú gitaru a ukulele a môžem hrať/doučovať hrať na všetkých. Pri sebe momentálne mám iba akustickú, takže keď ešte nemáte vlastnú gitaru - budeme sa učiť hrať práve na akustickej. Avšak toto sa už čoskoro zmení ;)

Dodatočné informácie o hodinách

a) Dĺžka trvania celého “kurzu” záleží od želania alebo progresu študenta, takže nie je presne stanovená
b) Cena je uvedená za 1 hodinu, ktorá by trvala 90 minút. Na tomto by sa tiež dalo akokoľvek dohodnúť, ale zo skúseností študentov viem, že to je optimálny čas na jedno posedenie. Hrali by sme raz to týždňa, príp. tiež podľa dohody
c) Prvá hodina je o 50% lacnejšia (5 eur), keďže niektorí sa ešte hľadajú a nie sú si istí, či hranie na nástrojoch alebo práve gitara ich bude v budúcnosti baviť. Preto za takúto symbolickú cenu môžem pomôcť s rozhodnutím ;)
d) Ja momentálne bývam v Poprade, a si uprednostňujem to, že študent bude dochádzať ku mne. Môžem však kamkoľvek dochádzať aj ja, ale iba v prípade, že nebudem brať so sebou práve elektrickú gitaru (kvôli kombu) a že moje cestovné (vlak/autobus) bude aspoň čiastočne hradené (aby som mohla aj niečo zarobiť :,))

Ďakujem a teším sa na vás

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min