Daniela O. Overená identita

Daniela O.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Daniela O.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina krok za krokom; English step-by-step; ONLINE

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Volám sa Daniela. Rada Vám pomôžem nadobúdať jazykové zručnosti v angličtine "step-by-step". Mám pedagogické magisterské vzdelanie v odbore anglický jazyk. Zvýšila som si kvalifikáciu medzinárodne uznávaným certifikátom na vyučovanie angličtiny Bridge Education Group 120-Hour Master TEFL/TESOL Certificate. Navyše, absolvovala som kurzy Foundations of Online Teaching English and Advanced methods of Online Teaching English 120-Hour Certificate (Základy vyučovania angličtiny online 60 hodín, ako aj Pokročilé metódy vyučovania angličtiny online 60 hodín) a získala som certifikáty od Bridge Eduaction Group, USA. Pracovala som i s deťmi so špeciálnymi potrebami, ktoré mali poruchy učenia v škole. Naučím alebo doučím angličtinu. S mojím vyučovaním bol zatiaľ každý spokojný, odporúčam pozrieť si referencie od mojich študentov. Strávila som rok v anglicky-hovoriacej krajine - v Írsku a 3 mesiace vo Veľkej Británii. Deti s poruchami učenia môžem doučovať aj prezenčne na Lazovnej 62 v BB . Vo všeobecnosti však preferujem online formu. Online vyučovanie ponúka možnosti, ktoré osobné vyučovanie nemá – napríklad relaxovanú myseľ v pohodlí domova, pri ktorej mozog dokáže lepšie spracovať podnety a informácie. Tiež ponúka mnohé informačné nástroje, ktoré prezenčne je v bežných podmienkach ťažko dosiahnuť. Mnohí skúsení online učitelia tvrdia, že táto forma prináša efektívnejšie učenie než prezenčná.
- Viem, že udržať pozornosť je veľmi náročné, preto počas mojich hodín sa snažím meniť aktivity, aby vyučovanie nebolo nudné.
- Používam rôzne výučbové interaktívne programy na dosiahnutie vysokej efektívnosti.
- Hodiny so mnou prebiehajú v priateľskej a príjemnej atmosfére.
- Pri vyučovaní jeden na jedného je veľkou výhodou prispôsobenie individuálnym potrebám a schopnosť „ušiť lekciu na mieru“.
- Pri skupinovom vyučovaní je zase výhodou možnosť vzájomnej konverzácie a sociálnej interakcie, a tiež zvýhodnená cena pre jednotlivca. (Cena sa automaticky zníži pri 2 a viacerých študentoch podľa dohody.)
- Zameriavam sa na dôsledné precvičenie práve prebratého učiva rôznymi metódami.
- Ak si to budete želať, po odučenej hodine budem posielať materiál na samostatnú prácu, resp. precvičenie nového učiva – elektronické cvičenia, pdf. súbory, videá, a podobne.
- Učím online cez Google Meet
- Ponúkam prvú hodinu zdarma, na ktorej mi poviete o Vašich požiadavkách, predstavách, pričom si vyskúšate/overíte možnosť vzájomnej spolupráce (cca. 20-25 min).

Prosím, pri rezervácii hodiny mi napíšte akú máte základnú predstavu a požiadavky.

CENA
0 € - úvodná hodina (do 25 minút)
15 € deti a mládež/45 minút
18 € dospelý/50 minút pri frekvencii 2 - 3 krát za týždeň
20 € dospelý/50 minút pri frekvencii 1 krát za týždeň
(pozn. Pri ochote zaplatiť za odborné vyučovanie, prosím berte do úvahy aj čas, ktorý je potrebný na prípravu kvalitnej lekcie. Porovnajte cenu lekcie s cenou masáže, kde za pol hodinu zaplatíte 20 eur, s cenou za pánsky strih, kde za 25 minút zaplatíte 32 eur, pričom ani masér, ani kaderník nemusel študovať na vysokej škole, aby získal kvalifikáciu.. 😊)

Pre firmu vystavím faktúru.

Teším sa na stretnutia a spoločné ovládnutie cudzieho jazyka!








Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Vzájomné zosúladenie budúcej spolupráce

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

Pre deti a študentov

15 € / 45 min
Štandardná lekcia

Pre dospelých a firmy

18 € / 50 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Alexandra

Alexandra

Neoverená referencia

Moja dcéra je taká nadšená už po niekoľkých hodinách, ktoré sme mali s touto pani učiteľkou, urcite budeme pokracovat' aj d'alej!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne, to je milé! Teším sa zo vzájomnej spolupráce.

Silvia M.

Silvia M.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam doučovateľku p. Danielu. Doučuje dve moje deti a je veľmi milá, ústretová a vie hneď zareagovať keď potrebujú niečo do školy na rýchlo prebrať. Aj v škole vidím, že im to už ide ľahšie.. Som milo prekvapená z jej online vyučovania angličtiny.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne! Vážim si našu spoluprácu.

Jarmila B.

Jarmila B.

Neoverená referencia

Doučovateľka je veľmi milá , zlatá a príjemná osoba. Hodiny s doučovateľkou sú príjemné snaží sa ma naučiť všetko čo potrebujem. Keď niečomu nerozumiem vždy mi to vysvetlí .Určite Vám ju odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Jarka, ďakujem Ti veľmi pekne. Dúfam, že sa spolu pohneme výrazne dopredu....

Gabriela K.

Gabriela K.

Neoverená referencia

Doučovateľka je veľmi milá a príjemná. Učivo vysvetlí veľmi dobre, snaží sa pomôcť čomu nerozumiem. Na hodinách sa doučím čo potrebujem. Odporúčam Vám ju.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne za odporúčanie. Snažím sa pre žiaka/študenta urobiť maximum. Dúfam, že sa nám bude aj naďalej dobre spolupracovať.

Fotky a certifikáty