Yelyzaveta Y.

Yelyzaveta Y.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Yelyzaveta Y.

Hodiny spevu

Cena Od 15 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Som Elizaveta, hudobníčka, dirigentka a učiteľka spevu.

Moja hudobná cesta sa začala v detstve a viedla ma cez mnohé etapy až na Vysokú školu múzických umení v Bratislave, kde som absolvovala odbor zborové dirigovanie. Počas štúdia som sa obohatila o skúsenosti zo súťaží a koncertných vystúpení.

Čo ponúkam: Mám viac ako päťročné skúsenosti s hlasovou výchovou, pomáham každému študentovi objaviť svoj hlas naplno. Moja metodika zahŕňa nielen výučbu techniky spevu, ale aj uvoľnenie vnútorných obáv a obmedzení. Vytváram individuálne programy lekcií, ktoré sú prispôsobené na mieru, aby rozvíjali váš hlas, sluch a rytmus.

Moja filozofia: Spev je spôsob, ako vyjadriť svoju jedinečnosť. Moje metódy nie sú len obyčajnou hodinou, ale vzrušujúcou cestou do sveta hudby. Spoločne si osvojíme ovládanie hlasu, naučíme sa prenášať emócie a vystupovať so sebavedomím.

Pre koho: Moje hodiny su vhodné pre všetkých vrátane detí od piatich rokov a k dispozícii sú individuálne aj skupinové vyučovanie.
Váš hlas je kľúčom k vášmu hudobnému Ja. Poďme ho spoločne odhaliť na našich hodinách spevu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Laura M.

Laura M.

Neoverená referencia

Komunikácia a aj doučovanie predbehlo perfektne bez žiadných problémov, veľmi nám pomohla so spevom a prípravou na muzikálovú akadémiu, sme spokojní a určite odporúčame :)