Marek K. Overená identita

Marek K.

Odpovedá do 23 hodín, na 100% správ
100% 23 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Marek K.

Prijíma študentov

Doučovanie Nemeckého jazyka

Cena Od 10 €
Doučuje predmety:

Popis

Mám 17 rokov a som žiakom Gymnázia. Nemeckému jazyku sa vášnivo venujem od mojich 12 rokov. Nemčina mi odvtedy aj vďaka kvalitným a milým doučovateľom, ktorí ma týmto obdobím sprevádzali prirástla k srdcu.

Časom som si všimol, že Nemčina nie je vždy ľahká, a preto s ňou mnohí potrebujú aj pomoc. Dnes by som chcel nadobudnuté vedomosti v jazyku odovzdať ďalej a pomôcť iným študentom a žiakom, či už základných škôl, stredných škôl ale aj komukoľvek inému, kto má záujem sa učiť Nemčinu. Sám sa vždy snažím každému prispôsobiť a "výučbu" jazyka premeniť na hru tak, aby si človek k Nemčine vybudoval lásku a k jazyku sa vracal vždy s radosťou.

Nemčinu sám ovládam zhruba na úrovni C1 a pripravujem sa na zloženie certifikátu C2. V kontakte s rodenými hovoriacimi som pravidelne, čo je určite výhodou aj pre mojich žiakov. Uspel som v Olympiáde v Nemeckom jazyku v krajskom kole na 2. mieste.

Doučovanie viem teda poskytnúť komukoľvek, kto potrebuje dosiahnuť úroveň B1-B2. Teda Nemčina na úrovni ZŠ a SŠ, respektíve Nemčina na komunikačnej úrovni nie je problém. Viem pomôcť aj každému kto potrebuje "oprášiť" Nemčinu pri konverzáciách.

Cenovo sa vieme vždy dohodnúť ;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Fotky a certifikáty