Marián F.

Marián F.

Marián F.

Doučovanie informatiky - Python, Java, Javascript.

Cena Od 10 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Marián a rád Vám pomôžem sa zdokonaliť v programovacích jazykoch ako je Python, Java, Javascript.

Keďže mám momentálne viac voľného času, rád by som pomohol študentom, ktorí taktiež študujú na strednej alebo vysokej škole a potrebujú vyriešiť informatické úlohy alebo zadania. Okrem študentov sa môžu prihlásiť aj ľudia, ktorí ešte len s programovaním začínajú.

Lekcie budú prebiehať na osobnom stretnutí alebo online Vami vybranou komunikačnou platformou, na ktorej sa cítite pohodlne, alebo s ktorou pracujete najčastejšie (Douč ma, Discord, MS Teams, Google Meet, Zoom, ... ).

Preferujem maximálne 5 študentov naraz aby každý dostal priestor na otázky alebo na prípadné zodpovedanie nejasností. Čím viac študentov, tým menej priestoru bude mať daný študent.

V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať napríklad na Discorde (majo6545) alebo e-mail (majofigulam3, gmail)


O mne:

Volám sa Marián, pochádzam z Prešova kde som študoval na gymnáziu Jána Adama Raymana. Tam som sa prvýkrát stretol s informatikou ako takou kde sme preberali HTML, CSS, Python.

Momentálne študujem na STU FEI v Bratislave, som v prvom ročníku inžinierskeho štúdia. Na tejto škole som taktiež úspešne dokončil bakalárske štúdium. Ovládam jazyky ako Python, Java, Javascript, PHP a iné.

Okrem programovania sú mojimi záľubami športy ako futbal, floorball, basketbal, rád bicyklujem a s chuťou objavujem nové výzvy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky