Anna Ď. Overená identita

Anna Ď.

Odpovedá do 14 hodín, na 100% správ
100% 14 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Anna Ď.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

English Tutor/Angličtina

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Pekný Ďeņ prajem,

✨️Prosím, registrujte si čas lekcie v rozvrhu. Učìm iba Angličtinu, a iba distančne. Alebo si rezervujte skúšobnú lekcie, zdarma. (Prepàčte, na každú spràvu, sa mi nedà odpovedať). ✨️

->
Pomàham s doučovanìm, s Anglickèho jazyka, pre deti, mlàdeš aj dospelých, aj pre tých ktorè majú Autistickè vlastnosti, alebo ADD.

Pomàham aj študentom s diplomovìmi prácami.

Tak trocha o mne:
💫 Màm 4-ročnèho Bakalàra s žurnalistiky, ktorý som absolvovala v zahraničiì, kde som učila a doučovala deti, mlàdeš aj dospelých Angličtinu aj gramatiku.

💫 Doučovala som na vysokej škole, v zahraničiì a pomàhala som mladìmi s diplomovìmi pràcami. Robila som aj v sukromých školàch, kde som doučovala, ale aj učila malè deti čìtať.

💫 Opravovala som Anglickú gramatiku, v časopise pre malú časť v meste, v zahraničiì. Opravovala som aj Angličtinu pre knihy pred vydanìm.

💫 Žila som v zahraničiì, a takže rozpràvam lepšie po Anglicky ako po Slovenski.

💫 Robila som s deťmi ktorè majú Autismus, ADD, a inè vlastnosti. Moja trpezlivosť a vytrvalosť pomàha deťom, aj mladìm vybudovať dôveru s ktorou sa ľahšiè učia novè veci.

💫 Cez učenie Angličtinu, aj učìm životnè hodnoty ktorè pomàhajù každèmu človeku, s každèj viery; ako mať otvorenè srdce aj myslenie pre druhých, okolo nàs.

💫 Žijem na Slovensku, ale môžem sa prispôsobiť inèj časovej lokakite, čo sa tìka, online learning.

💫 Ďakujem Vàm, za Vàš čas, a prajem pekný ďeň.


Anna

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skušobnà lekcia, je pre tých ľudì, ktorè/ktorý by sa radi porozpràvali o tom, čo ich deti potrebujú na doučovanie, s Angličtini, alebo a dlhodobejšie doučovanie. Ďakujem, Anička

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min