Adam G. Overená identita

Adam G.

Odpovedá do 7 hodín, na 100% správ
100% 7 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Adam G.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie anglického jazyka od lektora s C1 certifikátom a praxou v Brightone

Cena Od 12 €
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vlastním CAE (Cambridge English C1 Advanced) certifikát. Prax z výmenného pobytu v Anglicku v meste Brighton, denná komunikácia po anglicky v hudobnom priemysle, práca s medzinárodnými lektormi.

Doučujem aj predmety biológia a chémia na úrovni stredoškolského maturitného učiva, zmaturoval som z obidvoch predmetov na jednotku bez stresu, kvôli parádnej príprave. Dokážem ťa pripraviť na maturitu aj na príjmačky z týchto predmetov.

---

Doučovanie môže prebiehať online formou alebo prezenčne v BB.


Učenie sa v zmysle seba rozvoja. Nie kvôli nekonečnému bifľovaniu sa poznámok. Kvôli správnej logike a time managementu. Strive to be better.

"Do your best, and be a little better than you are." - Gordon B. Hinckley

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Prejdeme si tvoje slabé stránky. Čo ti nejde, ako sa ohľadom toho cítiš, ako by sa to dalo vylepšiť. Nastavíme si plán doučovania a TY mi povieš, či ti to vyhovuje alebo nie. Prejdeme si tvoje silné stránky. Porovnáme prístup k slabým bodom, vymyslíme správny plán na udržiavanie silných stránok a dodatočné vylepšovanie až excelenciu, budeme z nich čerpať pri slabých bodoch.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

12 € / 60 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Robo M.

Robo M.

Neoverená referencia

Adam ma veľmi priateľský a individuálny prístup. Každá hodina je plná zaujmavých diskusii a dobre pripravených podkladov. Určite odporúčam všetkým, čo si potrebujú zlepšovať resp. udržiavať svoju angličtinu na vysokej úrovni.

Fotky a certifikáty