Miriam R.

Miriam R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Miriam R.

Prijíma študentov

Doučovanie chémie a biológie

  • 11 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj.

Moje meno je Miriam a som učiteľkou chémie a biológie. Študovala som na UPJŠ v Košiciach, konkrétne na Prírodovedeckej fakulte aprobáciu biológia-chémia. Mám skúsenosti s učením na základnej škole, ale aj na gymnáziu.

Robí ti problém vyrovnávanie rovníc? Nevieš vyrátať látkové množstvo? Máš chaos v problematike redoxných reakcií? Privádzajú ťa do šialenstva vzorce anorganických kyselín, solí alebo hydrátov?

Ak si na uvedené otázky odpovedl/a kladne, si na správnej adrese:) Nič nie je tak ťažké, ako sa zdá, pokiaľ to je zmysluplne vysvetlené:)
Počas výučby používam veľa znázornení, pracovných listov, animácií, videí, obrázkov. Pri výpočtových úlohách využívam rôzne varianty príkladov. Podobne je to aj so vzorcami alebo rovnicami.
Na každý problém a nepochopenie existuje riešenie:) rada ti ho ukážem:)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 50 min
Chémia základnej školy

15 € / 50 min
Stredoškolská chémia/gymnázium

17 € / 50 min
Vysokoškolská chémia

20 € / 50 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Rebeka F.

Rebeka F.

7 odučených lekcií

Miriam je veľmi profesionálna ale zároveň priateľská pani učiteľka. Pomohla mi s chemickými výpočtami a prehľadne mi rozpísala postup, ktorý mi krok po kroku vysvetlila. Odporúčam.

Viktória H.

Viktória H.

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam ako doučovateľku chémie. Je nesmierne trpezlivá a vždy ochotná vysvetliť zložité koncepty rôznymi spôsobmi, až kým študent nepochopí. Jej prístup k vyučovaniu je veľmi systematický a prispôsobený individuálnym potrebám študenta, čo mi veľmi pomohlo. Okrem toho má vynikajúcu schopnosť učiť s nadšením, čo robí každú hodinu zaujímavou a inšpiratívnu.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za spätnú väzbu, vážim si to.

Klára H.

Klára H.

Neoverená referencia

Ďakujem Miriam, že bola na poslednú chvíľu ochotná pomôcť mi s chémiou a taktiež za výborné doučovanie -skvelo vysvetlené učivo a veľmi priateľskú atmosféru:) vďaka tomu sa mi podaril test napísať na 100%

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem:) a gratulujem k skvele napísanému testu:)

Tatiana D.

Tatiana D.

Neoverená referencia

Doručovateľku odporúčam. Milá, ústretová a hlavne flexibilná,čo bolo pre mňa veľmi dôležité. Všetko mi poriadne vysvetlila a vedomosti overila prostredníctvom cvičných úloh .

Natália B.

Natália B.

Neoverená referencia

Veľmi príjemné a obohacujúce doučovanie vysokoškolskej chémie :) Bez stresu, ale zároveň s aktívnou participáciou študenta.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miriam R.

Výúpčet z chémie

Dobrý deň, N2+3H2 -----2NH2 ako sa prosím da zapísať táto rovnica dvomi spôsobmi tak, aby bolo jasné energetické hľadisko reakcie? a ako na to vplýva teplota ? Vopred veľmi pekne ďakujem

Miriam R.

krystalizacia

Ako vypočitam hmotnost chloridu barnatého, ktorý vykryštalizuje z 1,5 kg roztoku nasýteného pri teplote70°C po ochladení na 20°C? Dakujem