Sophia O. Overená identita

Sophia O.

Odpovedá do 23 hodín, na 100% správ
100% 23 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Sophia O.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

👘 Private Art Mentor | Therapeutic Art Coach 👘 & 🇬🇧 English Tutoring 🇬🇧 Londýn Central Saint Martins Alumni

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj, volám sa Sophia mám 29 rokov a od roku 2018 súbežne pôsobím v Londýne a v Bratislave ako interdisciplinárny umelec.

Doučujem Umenie a Anglický jazyk formou jednorázovej hodiny alebo dlhodobého mentoringu.

Vediem súkromný mentoring umenia so zameraním na prípravu na talentové skúšky na slovenské a zahraničné vysoké školy, tvorba portfólia, tvorba webstránky, rady a tipy na prihlášky na súťaže, výstavy, granty, ďalej tvorba finančného plánu, znalosť rôznych umeleckých techník a rozvoja kreativity.

Vediem doučovanie anglického jazyka, na základe získaného TEFL certifikátu Level 5 (C2 Proficiency qualification) a nazbieraných skúseností za posledných 5 rokov života, práce a štúdia v UK. Doučujem všetky vekové kategórie od začiatočníkov po pokročilých. Učím gramatiku & slovnú zásobu, konverzáciu so zameraním na hovorovú ale aj odbornú algličtinu, ponúkam proofreading, rady a tipy na život v UK, príprava na test living in the UK/citizenship/passport application.

Ponúkam tiež doučovanie Slovenského jazyka pre cudzincov.

Napíš mi do správy tvoje požiadavky a hodinu ti na mieru prispôsobím.

Som absolventka MA Art and Science, Central Saint Martins London (2022), a BA (Hons) Textile Design Nottingham Trent University (2020).

----------------------------------------------------------------

Hi, I'm Sophia. I'm 29 years old, and I've been working as an interdisciplinary artist in London and Bratislava since 2018.

I offer tutorials in Art and the English language, either as single lessons or through recurring personalised mentoring sessions.

I provide private art mentoring focused on applications to Slovak and foreign universities, building strong portfolios, creating personal websites, offering advice and tips on competition applications, exhibitions, and grants, as well as developing financial plans and gaining knowledge of various artistic techniques to foster creativity.

I also offer private English language tutoring with my Level 5 TEFL certificate (C2 Proficiency qualification) and five years of experience living, working and studying in the UK. I provide tutoring for all age categories, from beginners to advanced learners. My teaching covers grammar, vocabulary, and conversation, with a focus on both colloquial and professional English. Additionally, I offer proofreading services, advice and tips on living in the UK, and preparation for the Living in the UK test/citizenship/passport application.

I also provide Slovak lessons for foreigners.

Feel free to message me with your specific requirements, and I'll customise the lessons to meet your needs.

I hold an MA in Art and Science from Central Saint Martins, London (2022), and a BA (Hons) in Textile Design from Nottingham Trent University (2020).

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Rezervuj si 20 min konzultácie zadarmo na všetky tvoje otázky a prípravy na doučovanie :)

Zadarmo / 20 min
Mentoring Class - Art

40 € / 60 min
Mentoring Class - English language

18 € / 60 min