Frederika D.

Frederika D.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Frederika D.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie Anglického jazyka :)

Cena Od 20 €
Doučuje predmety:

Popis

Rada Vám pomôžem s angličtinou či ste začiatočník, mierne pokročilý alebo pokročilý. Vyštudovala som anglické bilingválne gymnázium so štátnicou na úrovni C1. Doučovaniu angličtiny sa venujem od roku 2015 a najradšej doučujem študentov SŠ, VŠ alebo dospelých. Doučovala som však aj deti od 12r a učila konverzovať aj malých drobcov.

Mojou výhodou je rešpektujúci a individuálny prístup. Hodiny prispôsobujem podľa požiadaviek, potrieb a cieľov študentov na mieru. Rada pomôžem s prípravou na maturitné, či iné skúšky alebo len tak naučiť sa konverzovať bez stresu. :) Preferujem ONLINE doučovanie.

📓 Mám vypracované vlastné materiály, ktoré sú vytvorené kombináciou najlepšie hodnotených učebníc (English Grammar in Use, FCE Gold Plus Coursebook, Round Up, etc) a takisto mám vypracované vlastné portfólium orientované na anglické časy, aby sa Vám tie časy už nikdy neplietli a mali ste v nich poriadok. :) Aby boli hodiny zábavnejšie, mám pripravené materiály aj na slovnú zásobu (niektoré aj s obrázkami, hrami a cvičeniami na precvičenie). Tieto materiály sú zdarma a potrebujete si ich len vytlačiť pred hodinou a mať po ruke nejaký zošit/zakladač.

Teším sa na Vás. :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min
Angličtina

Dlhšia hodina pre zvládnutie ťažšieho učiva, viacero učív naraz, extra konverzácie alebo čo uznáte za vhodné :)

30 € / 90 min