Zuzana Š.

Zuzana Š.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Zuzana Š.

Prijíma študentov

Zaujíma ťa španielčina?

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  9 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 9 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

¡Hola! Som študentkou Španielskej filológie na VŠ a úspešne som zmaturovala na úrovni C1 na španielskom Bilingválnom gymnáziu T. Ružičku v Žiline, takže španielčine sa aktívne venujem už 8 rokov.

Zo španielskeho jazyka som získala certifikát DELE, maturitu (z jazyka, literatúry a histórie Španielska), certifikát Título de Bachiller a na nejaký čas som si skúsila žiť počas výmenného pobytu v Barcelone.

V minulosti som doučovala nie len španielsky jazyk slovenských študentov, ale aj slovenský jazyk španielskych študentov, takže viem, že každému sa páči iný spôsob učenia. Obsah hodiny vždy prispôsobujem individuálnym záujmom a potrebám študentov. Rada s Vami budem či už komunikovať pre zlepšenie schopnosti konverzovať alebo precvičovať gramatiku. Taktiež Vám môžem pomôcť s literatúrou a históriou Španielska, najmä ak navštevujete bilingválne gymnázium. Dôležité je vzdelávať sa v príjemnej atmosfére bez zbytočného stresu :)

Španielčina je čím ďalej tým viac populárna a patrí medzi päť najpoužívanejších jazykov sveta! Či už sa chcete s porozumením vydať na dovolenku do Španielska, zlepšiť si známku v škole alebo si len rozšíriť obzory, môžete skúsiť lekcie so mnou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

9 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Elissa M.

Elissa M.

1 odučená lekcia

Moja dcéra prestupovala do novej školy, kde veľmi zaostávala za spolužiakmi v Španielčine a len po pár hodinách so Zuzkou sa dokázala dotiahnuť bližšie k ich úrovni a tiež si vďaka doučovaniu so Zuzkou opravila známku zo Španielčiny. Zuzka sa na každú hodinu s mojou dcérou aktívne pripravuje a vymýšľa rôzne cvičenia na zlepšenie slabých stránok jazyka. Dcéra a ja sme s doučovaním veľmi spokojné.