Juraj M.

Juraj M.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Prijíma študentov

Juraj M.

Prijíma študentov

Jednoduchá Angličtina

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mám skúsenosti a vášeň pomáhať študentom dosiahnuť ich jazykové ciele. S certifikátom IELTS a štúdiom v USA mám za sebou kvalitnú jazykovú prípravu a osobné skúsenosti s anglickým jazykom.

Ponúkam individuálne hodiny angličtiny, kde sa venujem všetkým úrovniam od A1 po C1. Moje hodiny sú flexibilné a prispôsobujem ich potrebám a preferenciám študentov. Môžeme sa zamerať na gramatiku a postupne prechádzať ku konverzácii, alebo sa venovať čisto konverzačným zručnostiam – všetko podľa toho, čo vyhovuje vám.

Okrem toho mám vlastné materiály, ktoré ponúkam študentom úplne zadarmo. Tieto materiály sú vytvorené tak, aby podporovali váš jazykový rast a pomohli vám dosiahnuť svoje ciele efektívne a zábavne.

Stačí mi napísať! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 45 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

Prijemny chalanisko. Dobre sa s nim uci. Ucivo vysvetluje jednoducho. Comu nerozumiem, hned dovysvetluje. Prebrate ucivo hned posiela. Taktiez ulohy na doma a slovicka na ucenie.

Marek H.

Marek H.

Neoverená referencia

Hodiny prebiehali v príjemnej a priateľskej atmosfére, kde učivo bolo dobre vysvetlené. Ak sa chcete naučiť angličtinu alebo zlepšiť v nejakej oblasti, určite odporúčam Juraja.