Anastasiia S.

Anastasiia S.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Anastasiia S.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky ukrajinčiny a ruštiny online.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  13 €
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 13 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň,

Som študentka vysokej školy a ponúkam online doučovania z ukrajinčiny matematiky a ruštiny. S vášňou pre tieto predmety a záujmom pomáhať ostatným som presvedčená, že spolu môžeme dosiahnuť skvelé výsledky.

Moje doučovacie metódy sú prispôsobené potrebám každého žiaka, a to s dôrazom na praktické príklady a zábavný prístup k učeniu. Ako študentka si uvedomujem výzvy, ktoré môžu štúdium prinášať, a som pripravená pomôcť študentom prekonať akékoľvek prekážky.

Vždy sa snažím vytvoriť pozitívne a podporujúce učebné prostredie, v ktorom sa študenti môžu slobodne vyjadrovať a cítiť sa pohodlne pri učení nových vecí. Verím, že učenie by malo byť nielen efektívne, ale aj príjemné.

Ak hľadáte energického a oddaného doučovateľa, ktorý vám pomôže zlepšiť sa v angličtine, ukrajinčine, matematike a ruštine, som tu pre Vás!

S úctou,
Anastasiia Smakula

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Alžbeta G.

Alžbeta G.

Neoverená referencia

Anastasiiu som si vybrala intuitívne a musím povedať, že to bol dobrý výber. Od prvej hodiny sa mi intenzívne venuje a nastavila plán výučby, ktorý mi najviac vyhovoval. S jej pomocou som sa zlepšila v ruskom jazyku ale hlavne nabrala odvahu rozprávať. Na Anastasii si najviac vážim jej svedomitú prípravu a dochvíľnosť. Hodiny prehiehajú po dohode cez Google Meet. Anastasiiu odporúčam všetkým, ktorí majú blok pri rozprávaní v ruskom jazyku pretože jej trpezlivosť a zmysel pre humor ma odzbrojili a mohla som sa tak bezstarostne rozprávať na akúkoľvek tému. Aka doučovateľka si ma Anastasiia získava aj naďalej pretože je nielen empatická ale aj veľmi sčítaná, a tak sa okrem ruského jazyka mám možnosť dozvedieť aj niečo nové o svete atď., Ďakujem, odporúčam. :))

Igor S.

Igor S.

Neoverená referencia

Veľmy odporúčam slečnú Anastásiiu, všetko tak ako ma napisane v profile tak aj je. Doučovacia hodina bola zábavná, doučovacia metóta bola prispôsobená práve mne, mojej úrovni znalostí a mojím potrebám. Doučovanie prebiehalo online, v príjemnéj, energickej a zábavnej atmosfére.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne:)

Ivanna F.

Ivanna F.

Neoverená referencia

Highly recommended!!!!! I used Anastasia’s services for my child math tutoring. She is so great and motivated about what she is doing. She is so passionate and determined! It was a pleasure to work with Anastasia and my daughter is so happy to achieve her higher grades in a short period of time.