Zuzana B.

Zuzana B.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Zuzana B.

Profesionálne doučovanie NEJ/ANJ

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie na úrovni a garantujem Vašu maximálnu spokojnosť :) Som vyštudovaná prekladateľka a tlmočníčka a zároveň učiteľka. Zameriavam sa na konkrétne potreby a ciele zákazníka. Mám skúsenosti s vyučovaním na gymnáziu, strednej odbornej škole aj v súkromných jazykových školách a momentálne učím "na vlastnú päsť" a budem si svoju klientelu. Som mladá a dynamická osoba a také sú aj moje hodiny ;) Moji študenti nemajú čas počas vyučovania sledovať hodinky na ruke ani v mobile, lebo aktivít mám vždy pripravených viac ako sa dá zvládnuť :) Pripravujem na maturitu, zahraničné stáže, učím Business English, proste úplne všetko :) Jediná skupina študentov, ktorých neučím sú deti na základnej škole, prípadne ešte mladšie ;) Teším sa na každého nového klienta. Neváhajte ma kontaktovať :)

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Filip G.

Filip G.

Neoverená referencia

English classes with Zuzana are always interesting and pass really fast. She prepares various activities, therefore you will never be bored in class. Her approach is individual for each student and she teaches exactly what the student needs. She loves her job and she is always one hundred percent ready 🙂

Klára K.

Klára K.

Neoverená referencia

Výborne doučovanie 😄❤️

Adrián C.

Adrián C.

Neoverená referencia

U pani Zuzky Bavolárovej som absolvoval prípravný kurz na maturitu z nemeckého jazyka a aj s odstupom času môžem povedať, že to bolo moje najlepšie rozhodnutie v tom, ako sa posunúť ďalej vo vedomostiach z nemeckého jazyka. Doučovanie mi taktiež zabezpečilo úspešný štart v štúdiu nemeckého jazyka a literatúry na vysokej škole. Prístup k študentovi je z hľadiska odbornosti a ľudskosti naozaj výborný. Na hodinách sa používali inovatívne metódy, vďaka čomu učenie cudzieho jazyka nebolo pre mňa trápením, ale zábavou a vždy som sa na hodiny tešil. Odporúčam teda nielen pokročilým, ale aj ľuďom, ktorí majú rešpekt pred cudzím jazykom. Taktiež oceňujem veľkú ochotu prispôsobiť sa časovo svojim klientom. Myslím, že s týmto prístupom by sme na kurzoch u p. Bavolárovej asi len ťažko našli nespokojného študenta.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Pani Zuzka je veľmi milé žiena. Je to pani učiteľka, ktorá, vie čo učí a vie všetko perfektne vysvetliť. S jej vyučovaním som bola veľmi spokojná. Na hodine má pripravené prospekty, videá s ktorých sa veľmi dobre uíčí a príprava pani Zuzky k doučujúcim je 100 percentná. Kto sa potrebuje rýchlo a kvalitne doučiť Nemecký Jazyk len doporučujem. Ďakujem pekne za všetko . Pani Kocianová Jana. 15.9. 2020

Lenka Č.

Lenka Č.

Neoverená referencia

Niekedy v júni som sa rozhodla, že už som počas korony prázdninovala dosť a pretože budúci školský rok maturujem, tak som si začala hľadať doučovanie nemeckého jazyka. Odpovedalo mi viacero učiteľov, no hneď som sa rozhodla pre pani Zuzku, nakoľko písala, že učenie cudzích jazykov je jej vášeň. Toto rozhodnutie som neoľutovala, lebo Zuzka je jedna fantastická učiteľka, na ktorej vidno, že učenie miluje a do hodín vkladá celé srdce. Vždy má pre mňa pripravenú tému, ktorú so mnou prejde a dokonca, keď ju nestíhame prebrať celú je ochotná sa mi venovať aj v mimoriadnom čase. Uvedomujem si, aké šťastie som mala, keď mi odpovedala na inzerát na doucma.sk. A som rada, že je ochotná vyučovať aj v online forme, nakoľko sa môžem učiť v pohodlí domova od naozaj výbornej učiteľky aj keď vzdialenosť medzi nami je cca je 200 km. Všetkým, ktorí sa rozhodujú študovať cudzí jazyk prajem aby si našli tiež takú sympatickú a super učiteľku akou je Zuzka a Zuzke prajem aby jej láska k učeniu vydržala naveky. :)