Antonio R.

Antonio R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Antonio R.

Prijíma študentov

100% Spanish lessons from a native teacher

Cena Od 19 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hi everyone!

My name is Antonio and I come from the region of Andalusia, located in the south of Spain. I have been teaching for 5 years, adapting my classes to different needs and skills.

I consider that my lessons are dynamic and fun, as my main intention is to create a pleasant atmosphere that makes learning possible. I try to speak in Spanish all the time to make sure that students are constantly capturing new things that could use in their daily lives.

If you want to get to know one of the most attractive and useful languages in the current world, do not wait and contact me to start!

Thank you for your time,

Antonio

Typy lekcií

Standard lesson

18,50 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Matúš T.

Matúš T.

Neoverená referencia

Antonio je vyborny ucitel. Jeho priatelskym a zdvorilym sposobom vytvara atmosferu, pri ktorej sa student citi komfortne, a vdaka tomu sa neboji tvorit dialog, pytat sa otazky a ucit sa tak efektivnejsie. Jeho hodiny su obsahovo roznorode - hovorenie, citanie, pocuvanie audionahravky, pozeranie a pocuvanie videonahravky, studium gramatiky, prakticke pisomne cvicenia alebo hranie sa kratkych hier. Okrem toho, co som si ja osobne velmi cenil bolo, ze Antonio si proaktivne pytal spatnu vazbu, ci som spokojny alebo ci by mal nieco na hodinach zmenit. Kedze Antonio je rodeny Spaniel, ucit sa s nim je jedinecna prilezitost pocuvat a ucit sa spanielcinu tak ako naozaj znie v Spanielsku.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam Antonia všetkým študentom španielčiny, ktorý sa chcú učiť jazyk s rodeným Španielom. Jeho profesionalita, zaujímavé konverzácie, zrozumiteľný výklad gramatiky a moderný spôsob výučby cudzieho jazyka sú jedinečné. Veľmi oceňujem to, že som vďaka Antoniovi stratila blok v rozprávaní v španielčine, ktorý som predtým často mávala. Odporúčam všetkými desiatimi!