Christina M.

Christina M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Christina M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

#Native English speaker #online lessons #all levels

  • Doučuje aj online
  • Od  21 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 21 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

"Crafting fluent futures, one sentence at a time. Join me on the road to English excellence!"

Aj tomu budete rozumieť, ak sa rozhodnete spojiť so mnou na ceste k ovládnutiu angličtiny s radostným nadšením a pripravenosťou na nové výzvy!"

Angličtina je mojím materinským jazykom, čo znamená, že vám môžem poskytnúť autentický a plynulý výklad jazyka. S mojím bohatým lingvistickým pozadím a schopnosťou prispôsobiť výuku vašim individuálnym potrebám môžeme spoločne zdokonaliť vaše jazykové schopnosti. Moje lekcie sú interaktívne, motivujúce a zamerané na praktickú aplikáciu jazyka v reálnom živote, ale pomôžem Vám pripraviť sa aj na rôzne testy, skúšky, pohovory a mnoho ďalšieho. Verím, že spoločným úsilím a efektívnym učením môžeme dosiahnuť vaše ciele v angličtine a zároveň si užívať proces zdokonalovania jazykových schopností.

Mám viac ako 12 rokov skúseností s výučbou angličtiny. Budem nielen počúvať, ale aj povzbudzovať Vás k neustálemu zlepšovaniu sa. Teším sa na vás!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

"Zdravím! Ponúkam skúšobnú hodinu angličtiny úplne zadarmo! Trvá iba 20 minút a je skvelou príležitosťou spoznať sa, zhodnotiť vaše potreby a zistiť, ako môžem pomôcť s vaším učením. Ak ste zvedaví, neváhajte sa mi ozvať a dohodneme si termín. Teším sa na našu prvú hodinu spolu!"

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

21 € / 50 min