Shane N. Overená identita

Shane N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Shane N.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

✅ Improve your English with a native speaker and speak accent-free! Skúšobná lekcia zadarmo!

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 59 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  14 €
Cena Od 14 €
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Volám sa Shane a som rodený hovorca z USA. Ponúkam lekcie anglickej a nemeckej konverzácie. Ak si to študent želá, môžeme diskutovať o mnohých rôznych témach vrátane gramatiky alebo slangu. Veľmi rád učím a trávim čas s jazykmi. Je to moja vášeň. Dúfam, že budem motivovať ostatných, aby si zlepšili svoje znalosti angličtiny alebo nemčiny a sebavedomie pri rozprávaní.


My name is Shane, and I am a native English speaker from the USA. I am offering lessons for English and German conversation. We can discuss many different topics, including grammar or slang, if the student wishes. I really enjoy teaching and spending time with languages. It is a passion of mine. I hope to motivate others to improve their English or German language skills and confidence in speaking.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Maria H.

Maria H.

7 odučených lekcií

super hodina, celá prebiehala podľa mojich predstáv, precvičila som si výslovnosť a teraz vraj nemám taký silný akcent ako predtým.

Pavlína H.

Pavlína H.

6 odučených lekcií

Skvelá konverzačné hodina.Shane mi pomohol mi zväčšiť slovnú zásobu a aj keď som opakovane robila chyby, mal so mnou trpezlivosť.

Fotky a certifikáty