Patrik B. Overená identita

Patrik B.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Patrik B.

Prijíma študentov

Hra na klavír + Teória Bratislava

Cena Od 30 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj ! Hello ! Hallo !
Moje meno Patrik Bohunský a mám 25 rokov. Hre na klavíri sa venujem v podstate od malička. Štúdium som začal na ZUŠ F.O. V Bratislave, ďalej som pokračoval v štúdiu na Bratislavskom konzervatóriu kde som úspešne ukončil Absolventsky ročník. Neskôr som nastúpil na Akadémiu múzických umení v BB ale prestúpil som na Universität für Musik und darstellende Kunst Wien. Počas svojho štúdia som sa zúčastnil množstva koncertov ale aj súťaží. Okrem koncertovania som sa popri štúdiu venoval výučbe ( súkromne ale aj na hudobnej škole).
Mám skusenosť so žiakmi a žiačkami rôzneho veku ( 5 - 50+ rokov ). Som zástanca toho že hudbe sa človek môže začať venovať kedykoľvek. Hudba lieči a mala by prinášať radosť do života.

- Čo sa týka výuky, som časovo flexibilný. Výučba prebieha u mňa v štúdiu ( Bratislava). Poprípade ak by to vyhovovalo som ochotný prísť aj k žiakovi/žiačke. Každý dostáva individuálny prístup. Do našej hodiny je započítaná aj Teória. Preferujem prezenčnú výučbu ale som ochotný dávať aj hodiny online.
Vyučujem v Slovenskom-Anglickom a v Nemeckom jazyku.
Netreba mať žiadny strach, ak ste úplný začiatočník/čka, začneme od 0 a bude to určite zábavne a zaujímavé. Klavír je úžasný hudobny nástroj. Pridaj sa do mojej triedy a spoznáš ho ako nikdy predtým. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Danka T.

Danka T.

Neoverená referencia

S Patrikom mam lekcie osobne, a musim povedat, ze Pato je iny level ucitela. Vzdy prinesie nieco nove, lekcie ma prichystane vopred, velmi vyhovujuce clenenie hodin, teoreticka priprava, sluchove cvicenia, technika, hranie skladieb, ktore si vyberiem a ktore vyberie Pato. Ma zaujem naucit, je velmi flexibilny a ochotny komunikovat a poradit aj mimo hodin. Okrem toho famozne hra na klaviri samozrejme

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne

Romana T.

Romana T.

Neoverená referencia

💯 odporúčam pre deti aj dospelých! Patrik je milý a šikovný

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne

Karol M.

Karol M.

Neoverená referencia

Patrik je výborný empaticky doručovateľ! Odporúčam 💯 pre deti aj dospelých

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne

Patrícia S.

Patrícia S.

Neoverená referencia

Patrik je skvelý doučovateľ, ktorého hodiny môžem len odporučiť. Osobne oceňujem jeho veľkú trpezlivosť a široký hudobný záber. Neobmedzuje sa pri výuke len na klasickú hudbu, ak máte svoje hudobné preferencie, vie okamžite naskočiť na akýkoľvek žáner, aby vás hodiny bavili. Popri praktickej hodine sa od neho môžete dozvedieť veľa zaujímavostí zo sveta hudby, ktoré sa bežne nedozviete. Za mňa najlepší učiteľ ever:)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne