Petra Z.

Petra Z.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+
Prijíma študentov

Petra Z.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny cez Skype

Popis

Ahoj!
Moje meno je Petra a som čerstvá absolventka vysokej školy v Dánsku s hlavným zameraním na lingvistiku a interkultúrne štúdiá (v angličtine a nemčine). Bakalárske štúdium som absolvovala striedavo na Slovensku a v Írsku, kde som študovala aplikované jazyky a prekladateľstvo. Od svojich 18-stich rokov aktívne žijem a pracujem v zahraničí (Kalifornia aj Nemecko). Nakoľko momentálne žijem stále v zahraničí, venujem sa najmä online výučbe AJ už vyše štyroch rokov.

Moj štýl učenia sa sústreďuje najmä na konverzáciu a praktické využitie anglického jazyka. Tiež sa veľmi zameriavam na správnu výslovnosť a svojim študentom sa snažím pomôcť prekonať strach z robenia chýb. Pretože každá chyba je len krôčik bližšie k úspechu:)

Viem pomôcť študentom stredných škôl, vysokých škôl, deťom i dospelým. S prípravou na maturitnú či štátnu skúšku, s konverzačnými technikami, business angličtinou, prípravou na pracovný pohovor v angličtine alebo pohovor na zahraničnú vysokú školu.

Ak máte záujem, kontaktujte ma aj emailom na *****@*** a dohodneme si spoločný termín.
Na začiatkom vždy ponúkam bezplatnú 45min konzultáciu, kde si spoločne určíme ciele a jazykovú úroveň, na ktorú sa budeme spoločne snažiť dostať.