Jana K.

Jana K.

Odpovedá do 48 hodín, na 80% správ
80% 48 hod+

Jana K.

Angličtina 2 v 1 —-> nauč sa anglicky a rozvíjaj svoju osobnosť zároveň

  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:

Popis

Milí študenti,
Volám sa Janka a som autorkou špeciálneho kurzu kurzu angličtiny, kde sa môzete veľmi zaújímavou formou (veselo a zapojením všetkých zmyslov ) učiť anglický jazyk a zároveň budete cielene rozvíjať Vašu osobnosť a rôzne schopnosti - trénovať Vašu kreativitu, analytické myslenie , rozvíjať emocionálnu inteligenciu a iné.
Tento kurz je skvelý pre deti a mládež, pretože ich dokáže perfektne rozvíjať v oblasti anglického jazyka a súbežne podporovať rozvoj ich osobnosti a potenciál ich myslenia.
Rovnako výborné výsledky dosahujeme s dospelými všetkých vekových kategórií ☺️

Kurz špecificky prispôsobujem potrebám individuálneho študenta a tento kurz je vhodný pre deti od 10 rokov a dospelých všetkých vekových kategórií.

Roky pôsobím ako lektor anglického jazyka, v jazykovej škole i súkromne, no zároveň som vývojár a školiteľ ľudských zdrojov (celé vysokoškolské vzdelanie som absolvovala vo veľkej Británii) a rozhodla som sa tieto dve sféry prepojiť. Vznikol tak kurz Ambitious English, ktorý Vám dokáže rozviazať jazyk a naučiť Vás plynule používať anglicky jazyk a zároveň odštartovať rozvoj mnohých stránok myslenia a osobnosti.

Absolvovanie mojich kurzov Vám vie pomôcť v každodennom živote , či v škole, práci, na dovolenke, vzťahoch, ale tiež ho môžete zahrnúť do svojho životopisu a urobiť lepší dojem na svojich budúcich zamestnávateľov 😉

Mojou prioritou je, aby sa študenti počas lekcíí cítili motivovane, vzdelávali sa v príateľskej atmosfére a napĺňali maximum svojho potenciálu.
Teším sa na spoluprácu s Vami!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min