Igor F.

Igor F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Igor F.

Prijíma študentov

iFECH - Súkromné hudobné kurzy pre každého! Príďte si splniť svoj sen a pridajte sa do našej hudobnej rodiny.

  • 1 odučená lekcia
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vyučujem hru na bicie nástroje, gitaru, basgitaru, klavír, ukulele + pódiové vystupovanie, prejav, interpretáciu a kapelové hranie - jednoducho povedané cvičenia, ktoré sú neskôr prevedené v praxi... neučíte sa len hrať na nástroj! Učíte svoje telo k novým návykom. Tiezo cvičenia voľňujú telo, cvičia hemisféry, myseľ, čistí to hlavu a triedy myšlienky...

V prvom rade ponúkam iný prístup ako je tomu u nás na rôznych ZUŠ (Základných umeleckých školách) a aj všade inde. Žiadne zbytočné poplatky, žiadne zaplatené a neodučené hodiny, žiadna nútená a hlavne nepotrebná hudobná teória a iné povinnosti, ktoré zďaleka obchádzajú výučbu k potrebe ku hre na Váš hudobný nástroj.

Rôzne hudobné štýly, minimálna teória, ktorá je potrebná, technika a následne všetky naučené vedomosti prevedené v praxi - možnosť hrania v kapelách podľa Vášho záujmu, možností a potreby. Všetko po dohode.

Hodiny prebiehajú individuálnou formou v mojom hudobnom ateliéri. Po dohode mávame kapely či už melodické alebo nástrojové. Hodina trvá klasických 60 min.. Chodí sa 1x týždenne tj. 4x za mesiac (to je minimum) no všetko záleží od Vás, Vašich možností a Vašeho hnacieho motora ako rýchlo chcete napredovať a dosiahnuť čo máte vysnené!

POZOR!! Nie je podmienkou mať a teda vlastniť vlastný nástroj alebo ovládať hru na iný hudobný nástroj taktiež ovládať akúkoľvek hudobnú teóriu a noty a hlavne nie je ani potrebná žiadna iná predchádzajúca skúsenosť s hud. nástrojom! Všetko potrebné ako materiál, samotné nástroje a celkové príslušenstvo sú u mňa samozrejmosťou a sú súčasťou výuky a sú pripravené pre Vás. Tak ako aj veci nehudobné ako napr. parking, kúrenie, klimatizácia, wc, pitný režim, káva, snack atd...

Taktiež celoživotná krivda čo počúvam roky ohľadom veku! Na veku nezáleží priatelia! Učím každého bez vekového rozdielu! Za tie roky už s mojimi žiakmi tvoríme vekové zoskúpenia od 6r. do 70r.. Samozrejme je to ako všetko v živote veľmi individuálne. Je rozdiel 8 ročný človiečik a 8 ročný človiečik a pod.. ak je vôla, chuť a chcem to tak to treba hlavne vyskúšať!

Vyštudoval som Konzervatórium v BA, konkrétne obor Hra na Bicie nástroje s niekoľko ročným pôsobením na viacerých (s)ZUŠ v Bratislave. Pôsobil som vo viacerých projektoch/kapelách. Okrem bicích však ovládam hru aj na iné hudobné nástroje ako je napr.: gitara, ukulele, basgitara, klavír, píšem texty, píšem hudbu atď.. učeniu sa venujem už 17r. a zasvetil som tomu CELÝ svoj ako umelecký tak aj súkromný život.

Mojím cieľom je aby si človek konečne splnil svoj sen. Žiadny nátlak, len relax, oddych, koníček! Robíte to pre seba nie pre mna ani nikoho iného. Nastal čas plniť si svoje sny, nemyslíte? Kedy ak nie teraz! Neváhajte a pridajte sa aj vy do našej hudobnej rodiny :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Milan V.

Milan V.

Neoverená referencia

v septembri 2018 to budú 2 roky čo chodím k Igorovi Fechovi do jeho hudobnej školy. napriek tomu že môj rytmus a hudobné cítenie je blízke 0, môžem povedať že niečo už viem. hodiny ma bavia takže ďakujem a dúfam že to vydrží so mnou aj ďalej. Milan

Deleted-0ffe24 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Spokojnosť

Fotky a certifikáty