Mario G.

Mario G.

Prijíma študentov

Mario G.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň všetkým.
Cudzie jazyky sú mojim koníčkom. Od malička som sa učil nemčinu s native speaker a využil som ju pri mojom pobyte v Nemecku.
V 90-tych rokoch som si uvedomil potrebu vedieť anglicky. Zaplatil som si konverzačny kurz angličtiny a po jeho absolvovaní som vycestoval za prácou do Anglicka.

Začiatky boli ťažké, ale po roku v Anglicku som začal rozumieť jazyku a používať ho. Za krátky čas som bol schopný pomáhať slovenským kolegom v zdokonaľovani sa v anglictine, prekladať pri rieseni problémov v zamestnaní, písať žiadosti v angličtine a telefonovať na úrady v Anglicku.

Môj ciel je naučiť vás komunikovať v angličtine a nestratiť sa v bežnom živote.

Minimum domácich úloh, zabúdanie je prirodzený proces pri učení sa všetkého nového. Je na mne nezabúdať a opakovať dovtedy, kým je potreba.

Cena za 45min je 6Eur za 60min. 9Eur
Vyučujem len online cez Skype, WhatsApp,Facetime len dospelych nad 18 rokov

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

MARIO je výborný učiteľ so znalosťou hovorovej angličtiny. Bola som veľmi spokojná s jeho metódou vyučovania a s mojim pokrokom. Vrelo odporúčam každému vecnému zaciatocnikovi.

Margaréta M.

Margaréta M.

Neoverená referencia

Pozor pozor!!! Na tohto pana pozor! Je to uchyl, doucoval moju 15 rocnu dceru a hned na 2. hodine mal perverzne, sexualne narazky a dceru chcel znasilnit. Je to proste stary U C H Y L.