Mercedes R.

Mercedes R.

Odpovedá do 17 hodín, na 100% správ
100% 17 hod

Mercedes R.

Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam kurzy online, informácie nájdete na Instituto España Bratislava.
Mám certifikát výučby španielčiny pre cudzincov, som oficiálnym skúšajúcim testov DELE v Instituto Cervantes a pripravujem sa na skúšky DELE. Kvalifikáciu vo vyučovaní španielskeho jazyka a literatúry a literárných štúdií som získala na Universidad Complutense v Madride.
Pracujem ako učiteľka španielčiny pre cudzincov už desať rokov -vyučovala som na Univerzite Chulalongkorn v Bangkoku v Thajsku, v stredoškolskom vzdelávaní na Cambridge International v Bratislave, a tiež na Brilliant Stars Kindergarten Bratislava. Od roku 2017 vyučujem španielčinu on-line.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

22 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Maroš K.

Maroš K.

Neoverená referencia

Mercedes je ako profesorka veľmi príjemná, pohotová a vždy pripravená na hodinu. Vyštudovala španielčinu na vysokej škole a jej úroveň je veľmi vysoká, dokáže vysvetliť každý jav do hĺbky. Vysvetľuje zrozumiteľne a napríklad objeto directo a objeto indirecto som pochopil až vďaka nej. Ak chcete napredovať rýchlejšie, alebo potrebujete pochopiť spanielčinu do hĺbky, Mercedes je určite tá správna osoba.

Katarína M.

Katarína M.

Neoverená referencia

Mercedes je skvela ucitelka, vie ako ucit aj uplnych zaciatocnikov a pritom hovori stale po spanielsky. Urcite je velka vyhoda napocuvat si jazyk od zaciatku od rodenej hovoriacej, nemusite sa bat, ani zaciatocnici :) Na kazdu hodinu ma pripravenych vela roznych zaujimavyh aktivit, ktore vzdy velmi dobre prisposobi aktualnej nalade a okrem toho, ze sa vzdy vela noveho naucime, sa aj vela nasmejeme :) Super je aj to, ze hodinu mozme mavat vo dvojici. Jazyk sa ucime pouzivat prakticky a kazda jedna hodina nam raz urcite pomoze, ked navstivime spanielsky hovoriacu krajinu.

Deleted-7f55ae D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Mereces es una profesora altamente dedicada, que quiere mejorar todas las habilidades de sus estudiantes como escribir, hablar, escuchar y leer. Durante más de 2 años de mis estudios con Mercedes, aprendí mucho y mi nivel de español mejoró significativamente. Ella siempre está bien preparada y hace que las clases sean interesantes y divertidas.La recomiendo mucho, ya que demuestra ser muy calificada y con experiencia. Gracias Mercedes. PS: Buena suerte con tus proximas estudiantes. Abrazos, Erika

Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

Jooj Mercedes je super :) Vtipna, inteligentna, snazi sa vam vysvetlit vsetko v spanielcine. A ked vam to uz naozaj nejde, tak na vas prehovori svojou slovencinou ☺ Na hodinach vyuziva rozne materialy, zvukove nahravky, videa a interaktivne ulohy. Vie vam poradit rozne zdroje na ucenie sa. Ja som zacinal ako uplny zaciatocnik a myslim, ze teraz po par mesiacoch sa vieme spolu porozpravat. Na hodinach je skvele, ze si ich viete prisposobit vasmu casu.

Beata B.

Beata B.

Neoverená referencia

Ak sa snažíte zlepšiť v španielčine, určite doporučujem Mercedes. Veľmi mi pomohla s gramatikou a taktiež sa s ňou super konverzuje a určite si obohatíte slovnú zásobu. Je rodená Španielka, a tým pádom si nacvičíte aj akcent, ktorý sa Vám dostane sa do uší. :) Ďakujem !