Michaela Ž.

Michaela Ž.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Michaela Ž.

Prijíma študentov

Doučovanie hry na zob. a priečnej flaute, klavíri, hudobnej teórie

  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

momentálne doučujem iba online
*prijímam nových študentov *

Vyučujem hru na priečnej aj zobcovej flaute, tiež klavíri (začiatočníci, mierne pokročilí) a rada pomôžem s hudobnou teóriou (áno, aj pokiaľ chceš ísť na konzervatórium viem pomôcť a pripraviť Ťa na prijímačky :)), tiež poskytujem tzv. "jednorazové " hodiny, ak potrebuješ niečo dovysvetliť do školy, na skúšky, prijímačky, test a pod.
Môj prístup k študentom je veľmi individuálny s ohľadom na ich možnosti, schopnosti a predstavy. Takže si nezúfaj, ak si necvičil/a - budeme sa tomu venovať spolu a žiadne tresty sa nekonajú. Požadujem však férovú komunikáciu narovinu :).
Neváhaj a napíš, ak sa chceš dozvedieť viac! Rada zodpoviem všetky otázky.

Som absolventka Konzervatória v Bratislave v odbore hra na priečnej flaute a absolventka bakalárskeho štúdia na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Momentálne študujem dirigovanie na konzervatóriu v Teplicích (ČR). Takisto mám za sebou už 10 rokov pedagogickej praxe na ZUŠ. V súčasnosti pôsobím ako aktívny hráč a pedagóg. Absolvovala som niekoľko
odborných seminárov, workshopov a masterclass s renomovanými zahraničnými i slovenskými umelcami. Každoročne sa zúčastňujem odborných seminárov na vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Udržujem si stály prehľad o českej a slovenskej hudobnej scéne, nových inscenáciách atď.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 45 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Lenka L.

Lenka L.

Neoverená referencia

Mišku som oslovila, lebo som potrebovala poradiť ohľadom prijímačok na konzervatórium, oceňujem veľmi milí prístup a priateľskú atmosféru. Vrelo odporúčam :)

Marcela M.

Marcela M.

Neoverená referencia

Moja vtedy 6 ročná dcérka spoločne s pani učiteľkou Miškou v priebehu cca roka osobných a online hodín hry na klavír zvládli akoby prípravku aj 1. Ročník ZUŠ. Dcérka si hodiny klavíra užívala a veľmi obĺúbila. Dnes je žiačkou ŽUŠ a hrá skladby samostatne s vášňou pre hru, rovnako teoretickú prípravu má veĺmi dobrú. Hudba ju stále veľmi baví pričom za výborný základ a úžasný prístup vďačíme Miške.

Simona K.

Simona K.

Neoverená referencia

Pred približne rokom som začala chodiť ku Miške na online hodiny priečnej flauty, a odvtedy sa stále rychlo zlepšujem. Miška je veľmi skúsená a vždy dokáže na hodine poradiť, čo robím zle a ako to napravit. Je tiež prispôsobivá pri dohadovaní hodín, milá a som veľmi rada že som si na stránke douc.ma vybrala práve Mišku ako svoju doučovatelku. Veľmi odporúčam👍🏻

Marko T.

Marko T.

Neoverená referencia

K Miške som začal chodiť pretože som sa chcel pripravovať na prijímacie skúšky. Myslím, že urobila skvelú prácu. Keď som k nej prišiel vedel som minimum a teraz som o 100% lepší. Naučil som sa od základov hrať na klavír a väčšinu teórie. Veľmi odporúčam. Priami prístup a ide sa priamo k veci, všetky problémy sa dali vyriešiť. :)

Oľga M.

Oľga M.

Neoverená referencia

Ak sa chcete naučiť hrať na flaute alebo klavíri, tak Michaela je tá najlepšia voľba. Či už ste začiatočník, alebo chcete posunúť svoju techniku na vyššiu úroveň. Pomôže pochopiť aj teóriu, čo mi osobne veľmi pomohlo. Ak by som mala niekoho odporučiť, tak Michaela si to rozhodne zaslúži. Skúste a neoľutujete rovnako ako ja. Miška ďakujem za láskavý, trpezlivý a proaktívny prístup. Cením si to. Oľga.

Fotky a certifikáty