Klaudia B.

Klaudia B.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+

Klaudia B.

Autenticka anglictina, na ktoru sa budes tesit :)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte, kedze uz nemam aktivovany balicek, so ziadostami o doucovanie mi prosim piste na adresu klaudia.biby@gmail.com. Dakujem! :)

Volam sa Klaudia a doucovaniu som sa venovala dlhsiu dobu, kedze velmi rada pomaham ludom a mam rada anglictinu. Studovala som ju na bilingvalnom gymnaziu, na vyske (prekladatelstvo a neskor business), bola som v zahranici na Erasme, kde som spoznala, teraz uz mojho manzela z USA. :) Pracujem v nadnarodnej spolocnosti a preto mam anglictinu vsade - v praci aj doma a rada ta naucim presne tu anglictinu, ktoru potrebujes na pobyt v zahranici/dovolenku/skolu/do prace..kamkolvek.

Uplne rozumiem tomu, ked ma niekto blok rozpravat, je tazke to prekonat a velmi rada ti s tym pomozem, sama som si tym presla. Rada poradim s roznymi tipmi a trickmi ako sa anglictinu naucit jednoducho a aby to bola zabava. Svoje hodiny vediem takisto - velmi pohodovo, rozpravame sa o roznych temach a zarucim, ze sa pri mne dokazes rozrozpravat.:) Samozrejme, hodina je prisposobena individualne, mozme sa venovat gramatike, citaniu s porozumenim a pod..

Momentalne pracujem pre medzinarodnu spolocnost v oblasti HR a preto velmi rada pomozem aj s tym, ako si spravit zivotopis, ktory zaujme v AJ, ako sa pripravit na pohovor v AJ a pod. Pomaham s tym mnozstve kamaratov a rada pomozem aj tebe!

Napis mi a urcite spolu nieco vymyslime.
Pekny den!
Klaudia

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Kristína B.

Kristína B.

Neoverená referencia

Dlho som si hladala DOBRU doucovatelku kedze potrebujem doucovat z biznis zamerania a zaroven aj vseobecne komunikaciu a rozsirovat slovnu zasobu. Natrafila som na Klaudiu, ktora vie uzasne anglicky z kazdej oblasti, na každú hodinu ma pripravene cvicenia, temy ktore budeme preberať, hlavne je velmi trpezliva a milá. To sa dnes ceni :-).

Orbánová M.

Orbánová M.

Neoverená referencia

Klaudia je výborná doučovateľka, je milá a vždy vysvetlí čomu nerozumiem. Je vidno že ju angličtina veľmi baví a má s ňou veľké skúsenosti. Na hodiny s ňou sa vždy teším, konečne nie je angličtina len učenie ale aj zábava. Dúfam že jedného dňa budem tak dobrá v angličtine ako je ona. :) Rozhodne odporúčam

Patrícia H.

Patrícia H.

Neoverená referencia

Klaudia je veľmi šikovné usmievavé dievča s bohatými skúsenosťami s angličtinou. Je na nej vidieť že ju baví to čo robí, vždy mi pomôže v tom čo potrebujem "vylepšiť". Rozhodne odporúčam :)