Zuzana B.

Zuzana B.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Zuzana B.

Učiteľka hudby

Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Volám sa Zuzana a hudbe sa venujem od svojich 5 rokov, kedy som začala navštevovať Základnú umeleckú školu. Popri druhom cykle som tiež študovala na Strednej pedagogickej škole a po maturitnej skúške a absolvovaní štúdia na ZUŠ, som v štúdiu hudby pokračovala na Vysokej škole, v odbore: Učiteľstvo hudobného umenia a školské hudobné súbory.

Mojim cieľom je, aby ste sa na hodinách klavíra zabavili (v prvom rade), ale aj naučili čo najlepšie hrať na hudobnom nástroji s čo najvyššou efektivitou.
Osvojte si rýchlo základy hry na klavíri (a zároveň sa pri tom zabavte) a prihláste sa už dnes.

Ponúkam doučovanie klavíra, hudobnej náuky :
1. pre deti, ktoré navštevujú Základnú umeleckú školu, ale potrebovali by doučovanie či už cez týždeň, víkend, prípadne cez prázdniny, aby nevyšli z cviku a pracovali na sebe aj počas voľného času :-) ,
2. pre deti i dospelých, ktorí sa chcú naučiť hrať na klavíri a zasvätiť do sveta hudby, ale majú program nabitý až na maximum a preto sa viem prispôsobiť a viem si prispôsobiť čas výučby, ktorý bude vyhovovať obom stranám,
3. pre študentov stredných i vysokých pedagogických škôl, pre ktorých je hudobná teória alebo hra na klavír "španielskou dedinou".