Marek J.

Marek J.

Marek J.

Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som byvalý študent Obchodnej Fakulty EUBA, pol roka som študoval vďaka Erasmu Information Studies vo Fínsku na Abo Akademi University. Počas školy som pracoval v IBM, v Slovenskej Agentúre pre Rozvoj Investícií a Obchodu (SARIO), neskôr na menšom internetovom projekte v oblasti pôžičiek. Aktuálne pracujem v oblasti consultingu pre medzinárodnu spoločnost. Rád preto doučím anglický jazyk, predovšetkým komunikáciu ako aj prácu s Power Pointom, či Excelom.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Petka K.

Petka K.

Neoverená referencia

Super lektor. Urcite odporucam pre vsetkchych ktori sa neradi ucia a potrebuju individualny pristup. Doucoval ma anglictinu na maturu, hoci som sa nechcela spociatku ucit, Marek ma donutil k tomu a natlacil do mna vsetko, co potrebujem k tomu aby som uspesne zmaturovala. Na maturite som dopadla velmi dobre, vdacim tomu najme Markimu. Vdaka nemu som bola v psychickej pohode a uvolnena, co mi pomohlo podat super vykon. K Markimu chcem chodit aj pocas vysokej skoly, pridava mi to na pohode a sebavedomi. Marki Vás da do laty;)

Zuzana K.

Zuzana K.

Neoverená referencia

Veľmi priateľský lektor. Naozaj oceňujem najmä atmosféru štúdia. Začiatky boli trošku rozpačité ale potom už to p.Janda rozbalil a prejavili sa všetky jeho kvality. V Exceli momentálne excelujem a ako bonus som našla milého človeka aj do nepohody. Rozhodne odporúčam.

Sandra M.

Sandra M.

Neoverená referencia

Velmi dobre hodiny. Skoda ze tak rychlo ubehli. Viem si predstavit viac casu stravit s Marekom nad anglictinou. Flexibilny, vedel sa mi prisposobit podla mojich predstav. Neraz sa nam vecerna hodina pretiahla az do noci a nemal s tym problem. Hodiny neboli len o drilovani, pristupoval ku mne veľmi individualne, aby som bola spokojna a mala z hodin pozitok. Urcite ho odporucam ;)

Fotky a certifikáty