Barbora O.

Barbora O.

Odpovedá do 15 hodín, na 80% správ
80% 15 hod
Prijíma študentov

Barbora O.

Prijíma študentov

Doučovanie francúzštiny a holandčiny

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte. Som absolventkou Univerzity Komenského- prekladateľstvo a tlmočníctvo francúzsky jazyk a kultúra, holandský jazyk a kultúra.
Doučujem začiatočníkov, ale aj pokročilých. Každú hodinu pripravujem na mieru :)

V prípade záujmu alebo ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.

Typy lekcií

Holandčina A1-C1

17 € / 45 min
Francúzsky jazyk A1-C1

15 € / 45 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

S doučovateľkou Barborkou sme veeeeľmi spokojní. Syna so spolužiakom doučuje francúzsky jazyk. Na každú hodinu ma pripravené materiály, je trpezlivá, všetko dôkladne vysvetlí, je ústretová. Proste super. Môžeme len odporučiť. Verím, že budúci šk. rok bude s nami opäť spolupracovať.

Diana K.

Diana K.

Neoverená referencia

Barbora ma doučuje holandský jazyk cez Skype. Výber lektorky bol jednoznačne dobrý výber. Materiály posiela včas a sú veľmi kvalitne a zrozumiteľne vypracované. Zrozumiteľný a pochopiteľný výklad učiva a v neposlednom rade veľká dávka trpezlivosti. Profesionálna úroveň, vrelo odporúčam. Diana M.

Barbora O.

Barbora O.

Neoverená referencia

Dcéra je s hodinami holandčiny cez skype veľmi spokojná. Barbora je vždy veľmi dobre pripravená na hodiny. Oceňujem aj jej individuálny prístup. Určite budeme aj naďalej využívať jej služby. Ďakujeme :)

Veronika V.

Veronika V.

Neoverená referencia

Dobrý deň, dcéra je s hodinou francúzštiny veľmi spokojná. Lektorka je milá a ústretová. Materiály na hodinu pripravené. Sme rady, že sme na ňu natrafili :)

Alexandra T.

Alexandra T.

Neoverená referencia

Mala som hodiny francúzštiny cez Skype a vrelo odporúčam. Hodiny prebiehali podľa mojich predstav, oprasila som si znalosti gramatiky a precvičila konverzáciu. Barbora bola vždy pripravená na každú hodinu s cvičeniami presne zameranými na to, čo som potrebovala zlepšiť. Ďakujem :)