Andrea S.

Andrea S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 30% správ
30% 1 hod

Andrea S.

Preferované časy: večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte! I am Andrea and I am from Italy (Sardinia). I have a Bachelor's Degree in Languages and Communication. I speak fluently English, Spanish and I can speak a bit of Slovak too.I work and live here in Bratislava and I am already few years teaching Italian privately. For the lessons I have all the necessary material where to study. Lessons available after 17:30 during the working week and flexible time during the week end.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Julia F.

Julia F.

Neoverená referencia

S Andreom som bola velmi spokojna. Na hodinu bol vzdy pripraveny. Jeho silnou strankou je ustretovost, trpezlivost, priatelsky pristup...Zaujimave konverzacne temy. Vrelo odporucam!!!

Barbora S.

Barbora S.

Neoverená referencia

Andrea je zodpovedný a veľmi profesionálny učiteľ. Jeho lekcie sú prispôsobené potrebám študenta, zaujíma ho jeho názor a potreby. Učivo sa snaží vysvetliť rôznymi spôsobmi, tak aby mu študent pochopil. Jeho prístup je priateľský a ľudský, s cieľom pomôcť študentovi zlepšiť sa bez akéhokoľvek stresu.

Patrícia P.

Patrícia P.

Neoverená referencia

Andrea je super učiteľ, ktorý vie veľmi dobre vysvetliť každú problematiku a prispôsobiť sa tempu študenta. Je trpezlivý a dáva si záležať aby sa jeho študent naozaj naučil po taliansky. Odporúčam :-)