Petra V.

Petra V.

Odpovedá do 12 hodín, na 30% správ
30% 12 hod

Petra V.

Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som študentka učiteľstva angličtiny a doučovaniam sa venujem od roku 2011. Nezáleží, či potrebujete doučiť gramatiku, konverzácie alebo chcete doučovanie pre svoje deti, ktoré sa chcú učiť angličtinu, nezvládajú ju v škole alebo potrebujú pomôcť s prípravou na maturitu. Doučujem všetky vekové kategórie a vždy som ochotná sa dohodnúť na čase a mieste.
Som ochotná doučovať osobne, ale taktiež aj cez skype.
Teším sa na naše hodiny :)

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Peťu som navštevovala v 3. a 4. Ročníku na strednej pred maturitnou skúškou. Vždy mi perfektne a jednoducho vedela vysvetliť všetko čomu som nerozumela. Keďže som mala najviac problém s konverzáciou venovali sme sa hlavne výslovnosti. Hodiny boli vždy zaujímavé a zakaždým iné. Vždy si pripravila zaujímavú tému a tak som na hodiny chodila s radosťou. Určite odporúčam !!! :)))

Daniela M.

Daniela M.

Neoverená referencia

S Peťou sa stretávam kvôli konverzácii. Angličtinu v profesionálnom živote nepoužívam a tak sa s ňou okrem médii dostávam do styku len v zahraničí. Peťa so mnou konverzuje už skoro 2 roky a vďaka nej sa mi darí moju angličtinu stále zlepšovať a to i napriek tomu, že hodiny kvôli mojej zaneprázdnenosti nemávame pravidelne. Naše stretnutia sú podnetné, Peťa má vždy pripravené zaujímavé témy z aktuálneho diania v spoločnosti. Má pozitívny prístup a hodiny vedie s humorom, avšak profesionálne.

Anna B.

Anna B.

Neoverená referencia

S doučovaním sme spokojení, syna to baví a už si nemysli že angličtina je až taka otrasná. Na hodinu sa teší. Preto chcem Petre poďakovať Anna B. 20.9.2017

Sudorová M.

Sudorová M.

Neoverená referencia

Peťa ma doučovala angličtinu úplne od základov. Za také krátke obdobie by som sa toľko toho nenaučila v žiadnej jazykovej škole. Naše hodiny boli väčšinou o konverzáciách. Naučila ma rýchlo tvoriť vety, a hlavne nebáť sa rozprávať =D. Peťu môžem odporučiť každému. =D

Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Vďaka Peťke sa moja angličtina výrazne zlepšila. Dokonale ma pripravila na maturitnú skúšku, vysvetlila aj ťažko pochopiteľné učivo a na každú hodinu mala pripravené zaujímavé materiály takže hodina prebiehala zábavnou aj profesionálnou formou. Teraz doučuje môjho brata, ktorý je s ňou tiež veľmi spokojný. Všetkým odporúčam . :)