Ivka Č.

Ivka Č.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod

Popis

Ahojte! :).

Som bývalou študentkou Fakulty aplikovaných jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave – štúdium som ukončila predčasne v 2. ročníku. V tom čase som pôsobila ako lektorka anglického jazyka v jazykovej škole v Bratislave.

O angličtinu sa zaujímam už niekoľko rokov – nielen čo sa školy týkalo, ale hlavne vo voľnom čase. V tomto smere vidím veľkú perspektívu a verím, že všetci tí, ktorí rozmýšľajú nad doučovaním z AJ, zdieľajú môj názor:).

Mám skúsenosti s doučovaním malých detičiek (10 rokov +), začiatočníkov, pokročilejších, študentov základnej a strednej školy (gramatika, komunikácia, maturitné témy). Nebojím sa nových vecí, a veľmi rada Vám vysvetlím veci tak, aby ste ich čo najlepšie a najrýchlejšie pochopili a mohli ich začať využívať v reálnom živote.

Momentálne pôsobím v Michalovciach a snažím sa vytvoriť si prax, ktorá by mi pomohla v budúcnosti pri dosiahnutí môjho cieľa. Vyučovanie preto prebieha výlučne v Michalovciach:) (viac info o mieste pôsobenia Vám rada poskytnem súkromne v správe).

To, čo Vám môžem 100%-ne ponúknuť:
- Príjemná atmosféra pri výučbe
- Maximálne priateľský a pozitívny prístup
- Vysvetlenie zložitejších javov viacerými, prevažne jednoduchšími spôsobmi, aby mali tieto vedomosti väčšiu šancu udržať sa vo Vašej dlhodobej pamäti
- Prípravu všetkých materiálov a podkladov na výučbu (nevyužívam žiadne špecifické knihy, vždy čerpám z viacerých zdrojov tak, aby informácie boli čo najadekvátnejšie)
Či už potrebujete jednorazové alebo dlhodobejšie doučovanie, som ochotná pracovať flexibilne, teda tak, aby sme si predovšetkým časovo vedeli výjsť v ústrety:)

Keďže mojím hlavným cieľom je hlavne nadobudnutie praktických skúseností, ponúkam nasledovnú cenu a intenzitu hodín:
1) 60 min. – 6 eur
2) 90 min. – 9 eur
V prípade, že ide o mladšieho žiaka, preferujem skôr hodinové stretnutia – u mladších študentov sú efektívnejšie, pretože čím je študent mladší, tým menej sa dokáže plne koncentrovať na jednu vec.

V mojej práci sa sústreďujem predovšetkým na STUDENTOV ZAKLADNYCH A STREDNYCH SKOL, na urovni začiatočník, mierne pokročilý!

Teším sa na spoluprácu s Vami! :)