Pavol H. Overená identita

Pavol H.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Pavol H.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina a nemčina online

  • 5/5 (hodnotilo 13 študentov)
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Už niekoľko rokov sa venujem výučbe angličtiny a nemčiny individuálne alebo v rámci firemných kurzov. Vyštudoval som prekladateľstvo/tlmočníctvo na Univerzite P.J. Šafárika. Ďalšie vzdelanie v oblasti jazykovedy som získal na Universiteit Utrecht v Holandsku a Université Paris Diderot vo Francúzsku.

Ponúkam hodiny na všetkých úrovniach, od úplných začiatočníkov (A1) až po tých najnáročnejších, ktorí chcú svoje jazykové zručnosti vybrúsiť do detailov (C2).

Na mojich kurzoch rozprávaš od prvej hodiny.

Nezávislo od úrovne sa na mojich hodinách dozvieš o a precvičíš gramatiku v kontexte. A tak ako to vyplýva z tvojich potrieb počas rozprávania. Nakoniec sa prestaneš báť časov a iných gramatických javov, ktoré ti doteraz naháňali hrôzu.

Okrem gramatiky dávam veľký dôraz na aktívne rozšírenie tvojej slovnej zásoby. Angličtina a nemčina majú nádhernú a inšpirujúcu slovnú zásobu, bola by škoda nedostať ju na tvoju stranu.

Na mojich hodinách sa tiež dozvieš, ako jazyk naozaj funguje, do akej miery gramatika a slovná zásoba súvisia, a prečo ti memorovanie slovíčok a izolované precvičovanie gramatiky neprinieslo želaný úspech.

Naučím ťa niečo o aspektoch súvislej reči. Inak povedané zistíš, prečo niekedy ťažšie rozumieš rodeným hovoriacim, a ako môžeš zlepšiť tvoj prízvuk.

Prvá hodina zadarmo.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

24 € / 55 min
Jazykový mentoring

Vhodný pre študentov, ktorí sa učia samostatne a potrebujú konzultáciu a usmernenie

20 € / 40 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Roman K.

Roman K.

128 odučených lekcií

S Palim je učenie bomba. Dokáže perfektne vysvetliť ako aj záležitosti z gramatiky, tak aj sémantiky a frazeológie. Vždy má naporúdzi množstvo materiálov a cvičení na gramatiku aj na rozširovanie slovnej zásoby. Takisto témy vyberá vzhľadom na záujmy doučovaného, prípadne na aktuálne dianie vo svete, čo ale neznamená, že hodiny s ním sú monotónne. Ba práve naopak. Hodiny sú neuveriteľne pestré, čo sa týka ako aj problematiky na danej hodine, tak aj spôsobu dostávania vedomostí do hlavy. Napriek tejto rôznorodosti tém avšak nemá problém sa ku každej rozumne vyjadriť a viesť aj zmysluplnú konverzáciu.

Adriana M.

Adriana M.

2 odučené lekcie

Paľo je profesionálny, moderný a flexibilný učiteľ cudzích jazykov. Ja som jeho študent AJ už 3 roky. Vie správne odhadnúť slabé stránky študenta a posilniť tie silné. Prichádza vždy s inovatívnymi spôsobmi učenia. Online režim povýšil na výhodu. Je vždy pripravený na hodinu. Ponúka články/videá/komunikáciu/slovnú zásobu aj písomnú formu na tému akú sa dohodneme vopred. Gramatiku vysvetľuje odborne a pritom jednoducho, keďže má na to vzdelanie. A ja registrujem pozitívne výsledky a posuny vpred. - 2.1.2021

Alexandra J.

Alexandra J.

Neoverená referencia

Pali je super doucovatel, vždy vedel odpovedať na akúkoľvek otázku, ktorú som položila, bol pripravený, hodiny boli zaujímavé, skvele prepájal konverzáciu, slovíčka aj gramatiku :) S Palim boli hodiny na vysokej úrovni. Veľmi odporúčam :) S.

Karolína S.

Karolína S.

Neoverená referencia

S Palim som sa začala učiť nemčinu v predmaturitnom ročníku, keď som z nej išla pomaly prepadnúť - 4 na polroku, chápete. Mala som kvôli predošlým učiteľom voči nej veľkú nechuť. Pali ma však naučil, že sa to dá, a na ďalšom polroku som nemčinu vytiahla na 2. Má super prístup, narozdiel od veľa učiteľov sa ťa snaží kreatívne zapojiť. Využíva interaktívne spôsoby učenia a vie výborne vysvetliť problematiku. Posledný polrok v maturitnom ročníku som sa s ním už neučila, no napriek tomu mi vedomosti zostali a taktiež som mala na konci roka 2. Môžem povedať, že je to asi najlepší doučovateľ nemčiny, ktorého poznám. Neznášala som nemčinu, no s Palim som jej došla na chuť, čo je samo o sebe zázrak. Ak máte problémy s nemčinou, obzvlášť ak jej nerozumiete alebo prípadne nechcete rozumieť, určite sa obráťte sem.

Pavol F.

Pavol F.

Neoverená referencia

V priebehu niekoľkých mesiacov spoločných hodín sa mi po rokoch podarilo vrátiť k nemeckému jazyku a získať tak motiváciu na jeho ďalšie štúdium. Na hodinách sme sa zameriavali hlavne na konverzáciu a precvičovanie gramatiky v kontexte. Každá hodina bola tiež doplnená o zaujímavé a autentické materiály - články, videá, nahrávky. Zároveň oceňujem využitie niekoľkých moderných aplikácií zameraných na slovnú zásobu. V prípade, že máte záujem posunúť vašu jazykovú kompetenciu na vyšší level, určite odporúčam.