Mária K.

Ing. Mária K.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov

Mária K.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Milujete Grécko a grécky jazyk? Naučte sa so mnou tento krásny jazyk ľahkou, rýchlou a zábavnou formou a hlavne s rýchlym výsledkom. Gréckemu jazyku sa venujem už 14 rokov a za ten čas som zostavila tipy a triky, ktoré vám pomôžu k správnemu pochopeniu a ľahkému ovládaniu jazyka. Vlastním certifikát lektora z gréckeho jazyka získaný v Grécku. Spoznajte grécku kultúru cez moju grécku rodinu :-)
Hodiny prispôsobujem individuálnym požiadavkám študenta, tak aby už po pár mesiacoch zvládol komunikáciu a pochopil základné pravidlá gréčtiny.
Vyučovanie prebieha online, keďže sa nachádzam v Grécku. Na výučbu používam rôzne výučbové materiály, ktoré Vám vždy poskytnem zdarma.

Taktiež robím neúradné preklady.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Teším sa na spoločné hodiny s Vami.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (34)

+ Pridať referenciu
Tatiana B.

Tatiana B.

Neoverená referencia

Mariu som si nasla na internete, dala som jednoducho na prvy dojem a nelutujem! Je vynikajuca ucitelka, svojim sposobom vyucby ma motivuje a kazda hodina s nou ma nakopne dalej. Vzdy je usmiata a plna energie, uzasny clovek! Vsetko dokladne vysvetli, co ako uplna zaciatocnicka velmi ocenujem a okrem ineho sa dozviem aj zaujimavosti zo zivota Grekov. Maximalna spokojnost! Tesim sa na dalsiu hodinu :)

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Majka ma učí po grécky necelý rok, išla so mnou úplne od 0, čiže od učenia sa gréckej abecedy. Od prvej hodiny som s jej vyučovaním maximálne spokojná. Majka je nie len skvelá učiteľka ale aj skvelý človek. Jej hodiny sú plné smiechu a kreativity. Ešte som nikdy pred tým nezažila učenie jazyka formou ako ho učí ona. Okrem skvelého podania gramatiky a celej štruktúry jazyka sa od Majky môžete dozvedieť aj vela o Grécku a jeho kultúre. O to sú jej hodiny ešte zaujímavejšie. Maximálne sa prispôsobí študentovi, či už v spôsobe alebo rýchlosti učenia, všetko vysvetlí do úplneho detailu a pritom úplne zrozumiteľne. Všetky materiály vám dá k dispozícii a nemá problem so žiadnymi otázkami. Na každej jedenej hodine je pozitívne naladená a aj keď máte za sebou zý deň, tak ona vám ho zaručene zlepší a ešte vás aj niečo nové naučí. Ak hľadáte učiteľa gréčtiny naozaj na úrovni, tak vôbec neváhajte a píšte jej :)

Jasmína D.

Jasmína D.

Neoverená referencia

S Máriou mám gréčtinu už 2 roky, začínala som ako úplný začiatočník. Je výborná lektorka, dala mi veľa tipov na učenie, ktoré využívam aj pri iných jazykoch. Vyhovuje mi jej spôsob výučby a komunikácie a to, vždy všetko trpezlivo a podrobne vysvetlí. Na každú hodinu sa veľmi teším.

Zuzana D.

Zuzana D.

Neoverená referencia

Majka ma učí grécky od októbra 2019. S jej hodinami som veľmi spokojná. Je vždy pripravená, dobre naladená, vie gramatiku, slovíčka ale aj grécke reálie vysvetliť nielen „po lopate“ ale aj vtipne. Hodiny s ňou ma bavia. Majka je skvelá učiteľka, určite Vám ju vrelo odporúčam.

Pavol M.

Pavol M.

Neoverená referencia

Travime ako rodina s malymi detmi takmer mesiac rocne na Krete, tak sme sa rozhodli pre vyucbu Greckeho jazyka. Kedze bol vyber na mne, tak som to zobral maximalne zodpovedne a odborne(rozumej - podla pritazlivosti na fotke) a vybral som Majku. Majka nas vsak prevalcovala energiou, trpezlivostou, vedomostami a len vdaka nej sme to po kratkej dobe nezabalili(pracovna vytazenost+male deti). Je to profik, odporucame. P&M.